Γυναίκα φέρεται να έκλεψε τσαντάκι με επώνυμα αντικείμενα με αντικείμενα αξίας άνω των 100,000 μπατ στο Pattaya Bar

Πατάγια -

Μια άγνωστη γυναίκα φέρεται να έκλεψε ένα εμπορικό πορτοφόλι με πολύτιμα αντικείμενα αξίας άνω των εκατό χιλιάδων μπατ ή περίπου 3,000 USD, σε ένα μπαρ στην Πατάγια.

Το βράδυ της Παρασκευής (19 Μαΐουth) Η κυρία Siriphon Bussadee, 48 ετών, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της πόλης Pattaya μαζί με πλάνα CCTV. Είπε στην αστυνομία ότι έπινε στο μπροστινό μέρος ενός μπαρ που έβλεπε στο δρόμο στο Soi Honey, στην κεντρική Πατάγια. Πήγε στην τουαλέτα αλλά άφησε την τσάντα της στο τραπέζι του μπαρ, ενώ ο αλλοδαπός σύζυγός της, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε με το όνομά της, ήταν ακόμα στο τραπέζι. Το όνομα του μπαρ αποκρύφτηκε από την αστυνομία της πόλης Pattaya εν αναμονή της πλήρους έρευνας.

Η Siriphon επέστρεψε από την τουαλέτα και διαπίστωσε ότι η επώνυμη τσάντα της αξίας 40,000 μπατ είχε εξαφανιστεί.

Μέσα στην τσάντα της, σύμφωνα με τον Siriphon, υπήρχε ένα εμπορικό πορτοφόλι αξίας 20,000 μπατ, επώνυμα γυαλιά ματιών αξίας 17,000 μπατ και ένα διαμαντένιο βραχιόλι αξίας 50,000 μπατ.

Πλάνα CCTV έδειξαν μια μικρή ύποπτη γυναίκα να περπατά μόνη της στο Soi Honey πριν παρατηρήσει το πορτοφόλι, να γυρίζει, να σταματά για λίγο στο μπροστινό μέρος του μπαρ και να παίρνει το πορτοφόλι όταν ο σύζυγος της κυρίας Siriphon δεν το γνώριζε πριν απομακρυνθεί.

Η αστυνομία της Πατάγια συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του ύποπτου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.