Η αστυνομία της Πατάγια προειδοποιεί για πωλήσεις αλκοόλ κατά τη διάρκεια επιλεγμένων εκλογικών ωρών του Σαββατοκύριακου

Πατάγια -

Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου στην Πατάγια παρακολουθούσαν στενά την πώληση οινοπνεύματος εν μέσω της εκ των προτέρων ψηφοφορίας στην Ταϊλάνδη στις 7 Μαΐου.

Αυτό θα συμβεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια των γενικών εκλογών με απαγόρευση αλκοόλ από τις 6:13 το Σάββατο 6 Μαΐου έως τις 14:XNUMX την Κυριακή XNUMX Μαΐου.

Η αστυνομία της Πατάγια επιθεώρησε πολλούς χώρους διασκέδασης και εστιατόρια γύρω στις 8:30 χθες, 6 Μαΐου, για να υπενθυμίσει στους χειριστές τη συνεχιζόμενη απαγόρευση των πωλήσεων αλκοόλ.
Η απαγόρευση ξεκίνησε για να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να πιουν και να μεθύσουν κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης πρόωρης ψηφοφορίας που διήρκεσε μέχρι τις 6 το απόγευμα σήμερα, 7 Μαΐου.


Η αστυνομία είπε στο The Pattaya News ότι οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν βαρύ πρόστιμο 10,000 μπατ ή ποινή φυλάκισης έξι μηνών ή και τα δύο.
Η ημερομηνία γενικών εκλογών στην Ταϊλάνδη έχει οριστεί για τις 14 Μαΐου, με την ίδια απαγόρευση να αναμένεται να τεθεί σε ισχύ όπως αναφέρεται.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ σε αυτήν

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.