Η αστυνομία της Πατάγια βοηθά μεθυσμένο αλλοδαπό που μαχαίρωσε τον εαυτό του

Πατάγια -

Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία της Πατάγια βοήθησαν έναν άγνωστο άνδρα αλλοδαπό, ο οποίος μαχαίρωσε τον εαυτό του και υπέστη μη θανάσιμο τραυματισμό στη 1:17 σήμερα, XNUMX Απριλίου.

Οι αρχές βρήκαν τον αλλοδαπό να περιφέρεται τραυματισμένο και πολύ επιβαρυμένο σε ένα χώρο στάθμευσης συγκυριαρχίας στο Soi Pratamnak 6 στην Πατάγια. Ο άνδρας είχε υποστεί ένα τραύμα από μαχαίρι στο αριστερό του στήθος και αιμορραγούσε βαριά.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν καθώς εμφανιζόταν μεθυσμένος και ταραγμένος. Ωστόσο, ο άνδρας αρνήθηκε την ιατρική βοήθεια στην αρχή και προσπάθησε να απομακρυνθεί προτού εμφανιστούν κάποιοι Καλοί Σαμαρείτες και τον καταδικάσουν με επιτυχία.

Στη συνέχεια ο άνδρας νοσηλεύτηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Η αστυνομία της Πατάγια είπε στο The Pattaya News ότι γνώριζε μόνο ότι ο άνδρας διέμενε στο διαμέρισμα και ότι μαχαίρωσε τον εαυτό του πριν φτάσει στο διαμέρισμα του γύρω στα μεσάνυχτα.

Ωστόσο, η αστυνομία είπε ότι θα συνεχίσει να ερευνά την υπόθεση για να διευκρινίσει τα ακριβή κίνητρα του συμβάντος. Η αστυνομία πιστεύει ότι το αλκοόλ ήταν βασικό συστατικό στο περιστατικό.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.