Ο θρύλος Σιάμ Πατάγια σημειώνει νέο παγκόσμιο ρεκόρ απόδοσης ταϊλανδέζικου χαιρετισμού

Πατάγια -

Ο θρύλος Siam Pattaya σημείωσε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες εκτελώντας συλλογικά έναν ταϊλανδικό χαιρετισμό (wai) και λέγοντας «Sawasdee (γεια σου) Καλώς ορίσατε στην Ταϊλάνδη» με 500 παρευρισκόμενους.

Για το βίντεο αυτού του εκπληκτικού δίσκου κάντε κλικ εδώ.

Το ρεκόρ σημειώθηκε επίσημα στις 12 Απριλίου 2023 στο Legend Siam Pattaya. Η κ. Siriya Thepcharoen, Πρόεδρος της Nusa Legend Siam Pattaya Co., Ltd, είπε στο The Pattaya News ότι η εκδήλωση ήταν μέρος του έργου "Thailand Showroom", μια προσπάθεια δημιουργίας μιας βιώσιμης κοινότητας με την προβολή της τοπικής σοφίας και παραδόσεων από κάθε επαρχία. Η Ταϊλάνδη μέσα από την τέχνη, τον πολιτισμό, τα κοστούμια και τα προϊόντα.

Αυτή η εκδήλωση είχε στόχο να προωθήσει τον πολιτισμό και τα προϊόντα της Ταϊλάνδης παγκοσμίως, με τα καλύτερα από τις 77 επαρχίες της Ταϊλάνδης. Περιλάμβανε επίσης την τελετή κατάρριψης του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες για το πιο ταυτόχρονο ταϊλανδέζικο παραδοσιακό wai, με περισσότερους από 500 συμμετέχοντες, για να καταδειχθεί η μοναδικότητα της κουλτούρας της Ταϊλάνδης και να καλωσορίσουν τους επισκέπτες στην Ταϊλάνδη.

Ο θρύλος Σιάμ Πατάγια αυτή τη στιγμή φιλοξενεί επίσης το Rolling Loud Thailand, την απόλυτη hip-hop μουσική υπερβολή στην Πατάγια που θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Απριλίου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.