Το Rolling Loud στην Πατάγια της Ταϊλάνδης απέχει μόλις δύο εβδομάδες

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Η μεγαλύτερη εκδήλωση συναυλίας που έχει σημειωθεί ποτέ στην Πατάγια απέχει μόλις δύο εβδομάδες και θα πραγματοποιηθεί στο Legend Siam λίγο έξω από την πόλη της Πατάγια.

Τα Νέα της Πατάγια έχει διασκευάσει το Rolling Loud αρκετές φορές πρόσφατα, όπως εδώ, και καθώς η εκδήλωση πλησιάζει, θα συνεχίσει να επικεντρώνεται σε αυτό το σημαντικό γεγονός που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του Ταϊλανδικού Φεστιβάλ Πρωτοχρονιάς, γνωστό και ως Songkran ή το φεστιβάλ του νερού.

Το Songkran κυκλοφορεί επίσημα από τις 13 έως τις 15 Απριλίου, αν και οι κύριες ημέρες στην Πατάγια θα είναι στις 18-19. Ωστόσο, εκδηλώσεις, πάρτι, συναυλίες, θρησκευτικές τελετές και πολλά άλλα θα πραγματοποιηθούν από τις 12 έως τις 20 περίπου σε όλη την Πατάγια.

Το Rolling Loud θα έχει μερικούς από τους μεγαλύτερους σύγχρονους headliners στο Rap και Hip Hop, όπως οι Cardi B, Travis Scott και Chris Brown. Θα περιλαμβάνει επίσης μια ποικιλία από δημοφιλείς καλλιτέχνες της Ταϊλάνδης hip hop όπως οι F-HERO. Με δεκάδες καλλιτέχνες να ερμηνεύουν το τριήμερο θα είναι κάτι που πρέπει να δει για κάθε λάτρη του χιπ χοπ και της ραπ.

Headliners στο Rolling Loud Thailand

Έχουμε Γράφτηκε για το πλήρες line up, πώς να αποκτήσετε εισιτήρια και λεπτομέρειες εκτενώς ΕΔΩ αλλά θέλαμε να εστιάσουμε σε αυτό το άρθρο πόσο σημαντική θα είναι η εκδήλωση για τον τουρισμό στην περιοχή της Πατάγια.

Ως το πρώτο πλήρες Songkran από το 2019, η τουριστική βιομηχανία περιμένει το Songkran εδώ και πολλά χρόνια. Το Songkran είτε ακυρώθηκε είτε περιορίστηκε για το 2020, το 2021 και το 2022 λόγω περιορισμών πανδημίας Covid-19, αλλά φέτος όλοι οι περιορισμοί αίρονται και θα επιτρέπονται τόσο οι παραδοσιακοί όσο και οι σύγχρονοι εορτασμοί του Songkran.

Αυτό σημαίνει ότι σημαντικές εκδηλώσεις όπως το Rolling Loud Thailand θα προσελκύσουν χιλιάδες τουρίστες εκτός από τις τακτικές νερομαχίες, τις παραδοσιακές τελετές, τα πάρτι και τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Πατάγια για το Songkran 2023. Το φετινό Songkran είναι πιθανό να είναι το μεγαλύτερο στην Πατάγια, λένε αξιωματούχοι του τουρισμού, και ήταν απασχολημένοι με την προετοιμασία τους για να κάνουν το Rolling Loud και το ίδιο το Songkran επιτυχία.

Επιπλέον, πολλοί από τους καλλιτέχνες που έρχονται στην Πατάγια για το Rolling Loud, όπως η Cardi B, δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ την Ταϊλάνδη πριν και η πόλη γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι ευγενικοί οικοδεσπότες σε μερικούς από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες διασημοτήτων στον κόσμο που θα συγκλίνουν στην Πατάγια. σε μόλις δύο εβδομάδες.

Θα συνεχίσουμε να καλύπτουμε το Rolling Loud Thailand και το Songkran 2023 τις επόμενες εβδομάδες, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι στο The Pattaya News!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/