Η Cardi B φτάνει στην Ταϊλάνδη για το Rolling Loud Music Festival στην Πατάγια

ΦΩΤΟ: MGRONLINE

Πατάγια -

Η Cardi B έφτασε πρόσφατα στην Ταϊλάνδη για να προετοιμαστεί για την επερχόμενη μεγαλύτερη συναυλία hip-hop της χρονιάς – Rolling Loud Thailand – που προγραμματίζεται για τις 13 έως τις 15 Απριλίου ακριβώς στην Πατάγια.

Με τίτλους τους Cardi B, Travis Scott, Lil Pump και άλλους κορυφαίους καλλιτέχνες hip-hop σε όλο τον κόσμο, Rolling Loud Ταϊλάνδη πρόκειται να είναι η πιο συναρπαστική και αξέχαστη μουσική εμπειρία για όλους κατά τη διάρκεια του επερχόμενου φεστιβάλ Songkran ή ταϊλανδικής Πρωτοχρονιάς.

Το πιο συναρπαστικό είναι ότι η Cardi B, η οποία θα είναι το main act στις 13 Απριλίου, μόλις έφτασε στην Ταϊλάνδη. Μετά από μια πτήση 18 ωρών, η 30χρονη εμβληματική γυναίκα ράπερ είπε ότι η πτήση «την τσάκωσε».

Η Cardi B εξέφρασε νωρίτερα την αγάπη της για το ταϊλανδέζικο φαγητό, ειδικά τη διάσημη πικάντικη σαλάτα παπάγια με καβούρι (som tum poo pla ra) και κολλώδες ρύζι μάνγκο. Μάλιστα μια φορά είπε ότι σχεδίαζε να κάνει ένα πάρτι με το επιλεγμένο fan club της για να απολαύσουν μαζί αυτά τα νόστιμα πιάτα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ταϊλάνδη.

Καθώς η αντίστροφη μέτρηση για την εκδήλωση συνεχίζεται, οι θαυμαστές ανυπομονούν να δουν τι τους επιφυλάσσει το Rolling Loud Thailand.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.