Η αστυνομία της Pattaya σαρώνει το Soi Six για να αποτρέψει τους ανήλικους εργάτες

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια ξεκίνησε μια αυτοσχέδια επιθεώρηση στο Soi Six χθες το βράδυ για να αποτρέψει ανήλικους από το να εργάζονται ή να εισέρχονται σε χώρους νυχτερινής διασκέδασης.

Επικεφαλής των αστυνομικών ήταν ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας Πολ Αντισυνταγματάρχης Σουρατσέτ Ανεκσρί, ο οποίος παρέσυρε το Σόι Σιξ στις 7:30 μ.μ. στις 6 Απριλίου.

Ο αντισυνταγματάρχης Surachet είπε στο The Pattaya News ότι η επιχείρηση είχε σκοπό να εμποδίσει άτομα κάτω των 18 ετών να εργάζονται και να εισέρχονται σε χώρους ψυχαγωγίας, προκειμένου να προστατεύονται από κακό.

«Με τα σχολεία κλειστά για παρατεταμένες περιόδους λόγω του φεστιβάλ Songkran και στο τέλος της θητείας, μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος ανήλικων ατόμων να επιχειρήσουν να εργαστούν σε τέτοιες εγκαταστάσεις (μπαρ και νυχτερινά κέντρα)», δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Surachet. «Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό οι χώροι να συμμορφώνονται αυστηρά με τους νόμους και τους κανονισμούς που σχετίζονται με την απασχόληση ανηλίκων».

Ο υπαρχηγός πρόσθεσε ότι οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν αυστηρές νομικές συνέπειες εάν συλληφθούν. Η νόμιμη ηλικία για εργασία σε αυτούς τους χώρους είναι τα 18, αν και η κατανάλωση και το σερβίρισμα αλκοόλ είναι περιορισμένα για 20+.

Μετά από τυχαίο έλεγχο των ταυτοτήτων των υπαλλήλων των χώρων, αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχαν ανήλικοι εργαζόμενοι, σύμφωνα με τον αντισυνταγματάρχη Surachet. Ωστόσο, η αστυνομία της Πατάγια θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για να διατηρήσει αυτό το πρότυπο.

Η αστυνομία της Πατάγια σε συνεργασία με άλλες σχετικές υπηρεσίες εξέτασε επίσης πολλά μπαρ στο Soi Six την προηγούμενη ημέρα, στις 5 Απριλίου 2023. Αν και διεξήχθησαν λεπτομερείς επιθεωρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της εις βάθος συνέντευξης του προσωπικού και του ελέγχου CCTV, δεν ανακαλύφθηκαν ανήλικοι ή ζητήματα αδειοδότησης, σύμφωνα με στο Surachet.

Οι πρόσφατες επιθεωρήσεις είναι ως απάντηση σε μια προσπάθεια σε εθνικό επίπεδο για την εξάλειψη της εμπορίας ανθρώπων, ειδικά ανηλίκων, μια προσπάθεια που ηγήθηκε του κορυφαίου αστυνομικού της Ταϊλάνδης Surachate Hakparn, ευρύτερα γνωστό ως Big Joke.

A πρόσφατη υπόθεση στο Πουκέτ που έγινε πρωτοσέλιδο σε όλη την Ταϊλάνδη προκάλεσε την αστυνομία να διπλασιάσει τις προσπάθειες καταπολέμησης του εγκλήματος.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.