Η αστυνομία της Ταϊλάνδης θα αυξήσει την επαγρύπνηση κατά την περίοδο πριν από την ψηφοφορία για την πρόληψη βίαιων περιστατικών

Εθνική -

Ο Αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας έδωσε οδηγίες στους αστυνομικούς σε όλη τη χώρα να αποτρέψουν κάθε μορφή βίας κατά την προεκλογική περίοδο των γενικών εκλογών στην Ταϊλάνδη που έχουν προγραμματιστεί για τις 14 Μαΐου.

Πολ. Ο στρατηγός Damrongsak Kittiprahat την Τετάρτη, 29 Μαρτίου, δήλωσε ότι έδωσε εντολή στους αστυνομικούς σε όλη τη χώρα να αυξήσουν την επαγρύπνηση για την αναχαίτιση βίαιων επεισοδίων που μπορεί να συμβούν κατά την περίοδο πριν από τις εκλογές όπου ο πολιτικός ανταγωνισμός αυξάνεται.

Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου πρέπει να μεταβούν στις αντίστοιχες περιοχές τους για να συλλέξουν πληροφορίες, να αξιολογήσουν τους κινδύνους και να παρακολουθήσουν ομάδες επιρροής που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τις γενικές εκλογές. Ο στρατηγός Damrongsak είπε σε συνέντευξη Τύπου ότι προκαταρκτικά πίστευε ότι δεν θα ξεσπούσε βία, αν και μπορεί να υπάρξουν κάποιες άλλες παράνομες δραστηριότητες όπως η αγορά ψήφων. Αποκάλυψε επίσης ότι όλοι οι αστυνομικοί έχουν πει να παραμείνουν ακομμάτιστοι.

Ο αρχηγός της αστυνομίας πρόσθεσε ότι έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να διευκολύνουν τους ανθρώπους που επιστρέφουν στις πόλεις τους κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Songkran. Ως συνήθως, θα δημιουργηθούν διάφορα σημεία ελέγχου για την ελαχιστοποίηση των τροχαίων ατυχημάτων, ειδικά κατά τις 7 ημέρες της επικίνδυνης περιόδου.

Ενώ η μεταφορά επιβατών στο κρεβάτι ενός φορτηγού είναι τεχνικά παράνομη, ο στρατηγός Damrongsak έδειξε κάποια επιείκεια επιτρέποντας σε έως και τέσσερα άτομα να καθίσουν στο πίσω μέρος του φορτηγού κατά τη διάρκεια του Songkran.

Ωστόσο, για να διασφαλιστεί η ασφάλειά τους, αυτά τα άτομα πρέπει να κάθονται στο κέντρο του κρεβατιού και να ακολουθούν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.