Νεκρός άνδρας ανακαλύφθηκε κοντά στο δημόσιο πάρκο Pattaya

Πατάγια -

Το πτώμα ενός νεαρού άνδρα αγνώστου ταυτότητας βρέθηκε χθες το απόγευμα κοντά σε δημόσιο πάρκο της Πατάγια. Τα αίτια του θανάτου του άνδρα διερευνώνται από την αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon ειδοποιήθηκαν για την ανακάλυψη ενός πτώματος σε αποσύνθεση γύρω στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, 25 Μαρτίου. Ο χώρος του περιστατικού εντοπίστηκε κοντά σε ένα δημόσιο πάρκο στην οδό Soi Chaiyaphruek 4 στην περιοχή Banglamung της Pattaya.

Ερευνητές και διασώστες μετέβησαν στο σημείο για να βρουν τη σορό ενός νεκρού χωρίς έγγραφα ταυτότητας. Ο άνδρας φορούσε μπλε πουκάμισο, σορτς και σανδάλια, που αναμένεται να πεθάνει τουλάχιστον τρεις ημέρες νωρίτερα, είπαν οι αστυνομικοί στο The Pattaya News. Δίπλα στο σώμα του ανακαλύφθηκαν μπουκάλια με ενεργειακά ποτά και ουίσκι ρυζιού, τοπικά γνωστό ως Lao Khao, γνωστό στο εξωτερικό ως moonshine. Η αστυνομία τα κράτησε ως αποδεικτικά στοιχεία.

Σύμφωνα με έναν φρουρό ασφαλείας που εργάζεται κοντά, τον κ. Wichian Wongchalee, 72 ετών, είπε στο The Pattaya News ότι το πτώμα εντοπίστηκε για πρώτη φορά από έναν ξένο τουρίστα που εξερευνούσε το πάρκο. Το πτώμα μπορεί να ανήκει σε έναν μη Ταϊλανδό μετανάστη εργάτη που εργαζόταν σε ένα αλιευτικό σκάφος, δήλωσε ο Wichian, αλλά αυτό φαινόταν να είναι εικασία.

Η σορός μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό της αστυνομίας για λεπτομερή εξέταση για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του άνδρα. Η αστυνομία δεν υποψιάζεται ότι το άθλιο παιχνίδι και η δηλητηρίαση από αλκοόλ οδήγησε στον θάνατο του άνδρα.

Η αστυνομία εργάζεται για τον εντοπισμό του άνδρα.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.