ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κινέζοι όμηροι στην Πατάγια απελευθερώθηκαν με ασφάλεια, ένας ύποπτος συνελήφθη

Πατάγια -

Μια Κινέζα και ο αδερφός της αφέθηκαν με ασφάλεια σήμερα, 22 Μαρτίου, μετά την απαγωγή τους από τους Κινέζους συγγενείς τους. Ένας ύποπτος απαγωγέας συνελήφθη ενώ ένας άλλος διέφυγε στην Κίνα.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια Κινέζα απήχθη ενώ έπαιρνε το παιδί της σε σχολείο στην Πατάγια. Ο σύζυγός της υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία, λέγοντας ότι οι ύποπτοι ήθελαν 4.7 εκατομμύρια μπατ σε αντάλλαγμα για την ελευθερία της συζύγου του.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Η αστυνομία συνέλαβε χθες το βράδυ έναν Κινέζο υπήκοο στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi στις 11:XNUMX σε σχέση με την απαγωγή μιας Κινέζας και του αδελφού της τη Δευτέρα. Ο άνδρας επρόκειτο να διαφύγει από την Ταϊλάνδη στην Κίνα, σύμφωνα με την αστυνομία, ωστόσο, ο συνεργός του είχε ήδη καταφέρει να διαφύγει στη Σαγκάη.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης ξεκίνησε τη Δευτέρα μια εντατική έρευνα αφού η κα Shan Qi Qiang, 33 ετών, και ο αδερφός της αγνοήθηκαν από τον σύζυγο της Qiang, κύριο Ma Mingshan, 33. Οι αστυνομικοί έψαξαν πολλές τοποθεσίες στην Pattaya και στο Rayong αφού κατάφεραν να εντοπίσουν σήμα επικοινωνίας των απαγωγέων ενώ ζητούσαν 4.7 εκατομμύρια μπατ από τον σύζυγο της ομήρου.

Ο Μινγκσάν μετέφερε 970,000 μπατ στους απαγωγείς προτού το αυτοκίνητο της συζύγου του ανακαλυφθεί εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Μπανγκλαμούνγκ του Τσονμπούρι από την αστυνομία. Οι αστυνομικοί παρατήρησαν ότι ο Κινέζος σύζυγος, ο οποίος είναι επιχειρηματίας, δεν ήταν τόσο συνεργάσιμος και υποψιάστηκαν ότι πιθανότατα γνώριζε τους υπόπτους.

Στις 4 π.μ. σήμερα, 22 Μαρτίου, η σύζυγος του Μινγκσάν και ο αδερφός του απελευθερώθηκαν με ασφάλεια και επέστρεψαν σπίτι στην Πατάγια. Οι δύο δεν τραυματίστηκαν αλλά έδειχναν αδύναμοι, σύμφωνα με την αστυνομία.

Συνεντεύξεις από τους αξιωματικούς μέχρι την ώρα του Τύπου, οι οποίοι προσπαθούν ακόμη να προσδιορίσουν τα βήματα που προκάλεσαν το περιστατικό.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.