Κινέζα απήχθη για λύτρα 4.7 εκατομμυρίων μπατ στην Πατάγια

Πατάγια -

Μια Κινέζα απήχθη ενώ έπαιρνε το παιδί της σε σχολείο στην Πατάγια. Ο σύζυγός της υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία, λέγοντας ότι οι ύποπτοι ήθελαν 4.7 εκατομμύρια μπατ σε αντάλλαγμα για την ελευθερία της συζύγου του.

Ο κ. Ma Mingshan, 33, επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα της Pattaya για να υποβάλει αναφορά χθες, 20 Μαρτίου. Είπε ότι η σύζυγός του, η κα Shan Qi Qiang, 33 ετών, έχει συλληφθεί από ανώνυμους απαγωγείς ενώ επρόκειτο να πάρει τον 3χρονο γιο της σε ένα διεθνές σχολείο στην Πατάγια.

Ο Μινγκσάν είπε ότι οι ύποπτοι μπήκαν με το ζόρι στο SUV Nissan Terra της συζύγου του και την απήγαγαν μαζί με το όχημα. Στη συνέχεια επικοινώνησαν μαζί του μέσω WeChat και του διέταξαν να τους μεταφέρει 1 εκατομμύριο γιουάν, που ισοδυναμεί με 4.7 εκατομμύρια μπατ. Το περιστατικό συνέβη στο Soi Chaiyaporn Pranimit 21 στην Πατάγια.

Η αστυνομία συνεργάζεται με τον Mingshan για να προσπαθήσει να απελευθερώσει τον όμηρο. Ο Κινέζος σύζυγος αποκάλυψε ότι οι απαγωγείς του τηλεφώνησαν συχνά χθες για να του ζητήσουν χρήματα, ζητώντας του να πληρώσει σε σταθερό κρυπτονόμισμα. Ο άνδρας μετέφερε ήδη περίπου 500 σταθερά νομίσματα USDT (περίπου 17,140 μπατ), ενώ οι ύποπτοι ήθελαν περίπου 150,000 USDT.

Η σύζυγος, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ασφαλής καθώς οι ύποπτοι την άφησαν να μιλήσει με τον σύζυγό της μέσω WeChat. Ωστόσο, η τοποθεσία της είναι ακόμα άγνωστη.

Το κίνητρο πίσω από την απαγωγή πιστεύεται ότι σχετίζεται με μια σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ του Mingshan και των υπόπτων που εμπλέκονται στην επιχείρηση υγειονομικής περίθαλψης στη Μιανμάρ. Η αστυνομία της Πατάγια είπε ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη πιθανότατα γνωρίζονται μεταξύ τους. Το αυτοκίνητο του θύματος χώθηκε στη μέση ενός έρημου χωραφιού, είπε η αστυνομία.

Η αστυνομία παίρνει συνέντευξη από τον σύζυγο του θύματος για να εντοπίσει τους δράστες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της συζύγου που απήχθη συνεχίζονται.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.