Γυναίκα από την Πατάγια συνελήφθη στο σημείο ελέγχου της αστυνομίας επειδή κουβαλούσε χάπια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη με 13 γραμμάρια κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και 19 χάπια μεθαμφεταμίνης κατά τη διάρκεια ενός σημείου ελέγχου ρουτίνας νωρίς σήμερα, 22 Μαρτίου. 

Οι αστυνομικοί έτρεχαν ένα σημείο ελέγχου στην Pattaya Third Road ως συνήθως στις 02:30 π.μ. σήμερα, όταν μια γυναίκα μοτοσικλετίστρια μπήκε στη ζώνη ελέγχου. Οπλισμένοι με κάμερες σώματος, οι αστυνομικοί ζήτησαν να ερευνήσουν την Ταϊλανδή και την κίτρινη μοτοσικλέτα της Honda Click με πινακίδα κυκλοφορίας της Μπανγκόκ και ανακάλυψαν παράνομα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένων 13 γραμμαρίων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 19 χαπιών μεθαμφεταμίνης κρυμμένα στη θήκη μέσης της γυναίκας.

Η γυναίκα αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως η κυρία Panada Saiklang, 38 ετών. Οι αστυνομικοί τη μετέφεραν από το σημείο ελέγχου στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για ναρκωτικά. Ο Panada φέρεται να ομολόγησε ότι έλαβε την κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη για 6,000 μπατ, λέγοντας ότι τα χάπια meth ήταν δώρα "μπόνους" για την αγορά της από τον έμπορο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία της Πατάγια εργάζεται για τον εντοπισμό του ντίλερ.

Η στιγμή που βρέθηκαν τα ναρκωτικά στην κατοχή του υπόπτου καταγράφηκε ξεκάθαρα στις κάμερες του σώματος, δήλωσε η αστυνομία στο The Pattaya News. Η γυναίκα διώκεται δικαστικά και παραμένει υπό κράτηση από την αστυνομία μέχρι τον Τύπο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.