Οι γενικές εκλογές στην Ταϊλάνδη θα διεξαχθούν στις 14 Μαΐου

Ταϊλάνδη-

Οι γενικές εκλογές στην Ταϊλάνδη θα διεξαχθούν στις 14 Μαΐουth, ανακοίνωσε η Εκλογική Επιτροπή.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Στις 20 Μαρτίου, η Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα, ο βασιλιάς Maha Vajiralongkorn της Ταϊλάνδης έδωσε την υποστήριξή του στη διάλυση της Βουλής των Αντιπροσώπων της χώρας, η οποία σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη της προεκλογικής περιόδου που οδηγεί στις επερχόμενες κάλπες του Μαΐου.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η ημερομηνία των εκλογών ανακοινώθηκε μία ημέρα αφότου ο πρωθυπουργός Prayut Chan-o-cha διέλυσε τη Βουλή των Αντιπροσώπων. Την Τρίτη (21 Μαρτίουst) η Εκλογική Επιτροπή (ΕΚ) ενέκρινε να οριστεί η 14η Μαΐουth, 2023 για την ημέρα των γενικών εκλογών και 7 Μαΐουth, 2023 ως προς την πρόωρη ψηφοφορία.

Για τους ξένους αναγνώστες, ένα από τα μεγαλύτερα αποτελέσματα αυτού του γεγονότος θα είναι μια ορισμένη απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ, που σημαίνει ότι τα μπαρ και η νυχτερινή ζωή πρέπει να κλείσουν, για 24 ώρες από το βράδυ πριν από τις εκλογές έως την ημέρα που οι κάλπες κλείνουν για την πραγματική ημέρα των εκλογών. Αυτός είναι ο νόμος της Ταϊλάνδης για τις εκλογές.

Όσον αφορά την πρόωρη ψηφοφορία, μερικές φορές αυτό είναι επίσης ένα κλείσιμο και οι αναγνώστες θα πρέπει να μείνουν συντονισμένοι για επίσημες ανακοινώσεις.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.