Pattaya Gears Up for Windsurf and SUP Contest από 16 έως 26 Μαρτίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Πρωτάθλημα SUP Pattaya 2023

Πατάγια -

Η Pattaya προετοιμάζεται για μια συναρπαστική μάχη windsurfing και stand-up paddleboarding (SUP) στο Jomtien από τις 16 έως τις 26 Μαρτίου για να τονώσει την οικονομία και να προωθήσει τον τουρισμό.

Συνεδρίαση του συμβουλίου πραγματοποιήθηκε χθες, 14 Μαρτίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον επερχόμενο διαγωνισμό υψηλής ενέργειας. Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια, Κρίσνα Μπουνσαβάτ, ο οποίος προήδρευσε της συνάντησης, συζήτησε διάφορα θέματα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης, την αστυνομία και τα τμήματα της πόλης.

Ο βουλευτής τόνισε την ασφάλεια των αθλητών και την διευκόλυνση των εμπλεκομένων καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: windsurfing από 16 έως 19 Μαρτίου και SUP από 25 έως 26 Μαρτίου, συνολικά 6 ημέρες κοντά στο Jomtien Beach Sports Service Center. Συμμετέχουν πάνω από 300 αθλητές από όλη τη χώρα.

Ο Κρίσνα είπε ότι ο διαγωνισμός όχι μόνο προωθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής και παρέχει την ευκαιρία στους αθλητές να γίνουν μελλοντικοί εθνικοί αθλητές, αλλά προωθεί επίσης την εικόνα της Πατάγια ως αθλητικής πόλης και συμβάλλει στην τόνωση του τουρισμού.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.