Δύο Βιρμανοί εργάτες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στη Σρι Ράτσα πεθαίνουν σε σύγκρουση με φορτηγό

Σρι Ράτσα -

Ένας άνδρας και μια γυναίκα από τη Βιρμανία συντρίφτηκαν μέχρι θανάτου όταν η μοτοσικλέτα τους χτυπήθηκε από φορτηγό στον δρόμο Sukhaphiban 8 της Σρι Ράτσα.

Το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο Βιρμανοί εργάτες, ο κ. Maung Min Nay, 29 ετών, και η κα Naeng Ong Son, 31 ετών, αναφέρθηκαν στην αστυνομία Nongkham στις 5:30 μ.μ. της Τετάρτης, 8 Μαρτίου. Ο Maung και ο Naeng επέβαιναν σε μια μοτοσικλέτα σε δρόμο με δύο λωρίδες στην υποπεριφέρεια Bueng της συνοικίας Sri Racha, όταν το όχημά τους χτυπήθηκε από ένα φορτηγό, σύμφωνα με πλάνα CCTV.

Τοπικά σωστικά συνεργεία έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος αφού ήρθαν σε επαφή και βρήκαν τους Βιρμανούς εργάτες σε σοβαρή κατάσταση. Και οι δύο είχαν τσακιστεί στο κεφάλι από το φορτηγό και πέθαναν τραγικά. Η κόκκινη μηχανή Honda Wave των θυμάτων βρέθηκε κοντά.

Το φορτηγό που ευθύνεται για τον θάνατο των θυμάτων βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος. Σύμφωνα με τον 28χρονο Ταϊλανδό οδηγό, κ. Peerasak Pollamueng, είδε τα θύματα να ιππεύουν μπροστά του και κορνάρει για να δείξει ότι επρόκειτο να τους προσπεράσει. Καθώς τους προσπερνούσε, ο Peerasak ισχυρίστηκε ότι μια ξαφνική ριπή ανέμου έκανε τη μοτοσικλέτα των θυμάτων να στρίψει κάτω από το φορτηγό του, οδηγώντας στο θανατηφόρο ατύχημα.

«Δεν οδηγούσα με μεγάλη ταχύτητα και τους λυπήθηκα ειλικρινά», δήλωσε ο Peerasak.

Τα πτώματα των θυμάτων μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο για να περιμένουν τους συγγενείς και τις οικογένειές τους. Η αστυνομία ερευνά τον ισχυρισμό του οδηγού φορτηγού.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.