Κινέζος κλέφτης αυτοκινήτου συνελήφθη στο Τσιάνγκ Μάι για φερόμενη επίθεση στην Πατάγια και ληστεία αυτοκινήτου

Τσιάνγκ Μάι -

Ένα από τα τέσσερα φερόμενα μέλη κινεζικής εγκληματικής συμμορίας που καταζητούνται από την αστυνομία της Ταϊλάνδης συνελήφθη στο Τσιάνγκ Μάι αφού έκλεψε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο από τον συμπατριώτη του στην Πατάγια πριν από περίπου τρία χρόνια.

Ενεργώντας βάσει εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Πατάγια το 2020, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν φερόμενο κλέφτη αυτοκινήτου, τον κ. Zhongqiang Sae-Lor, 34 ετών, στην περιοχή Chai Prakan του Τσιάνγκ Μάι το Σάββατο 4 Μαρτίου. Ο Κινέζος κατηγορήθηκε για συμπαιγνία σε ληστεία με χρήση οχήματος για διάπραξη αδικήματος.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Zhongqiang και οι άλλοι τρεις συνεργοί του λήστεψαν από κοινού ένα ολοκαίνουργιο Toyota Alphard Vellfire από ένα Κινέζο θύμα, τον κύριο Liu Bao, στην Πατάγια πριν από τρία χρόνια. Οι τέσσερις ύποπτοι καταδίωξαν το αυτοκίνητο του θύματος και μπήκαν βίαια στο όχημα για να το κλέψουν.

Αφού φέρεται να επιτέθηκαν στον Λούι, οι τέσσερις ύποπτοι τον άφησαν στο δρόμο και οδήγησαν το αυτοκίνητό του μακριά. Το θύμα υπέβαλε αργότερα μια αναφορά στην αστυνομία στην Πατάγια το 2020, η οποία οδήγησε στη σύλληψη του Zhongqiang τρία χρόνια αργότερα.

Οι αρχές αποκάλυψαν επίσης ότι είχαν συλλάβει προηγουμένως έναν άλλο ύποπτο, τον κ. Chen Chengchai, έναν 46χρονο Κινέζο υπήκοο. Υπάρχουν δύο ύποπτοι, αν και δεν είναι σαφές εάν εξακολουθούν να βρίσκονται στην Ταϊλάνδη.

Ο Zhongqiang φέρεται να ομολόγησε ότι έκλεψε το αυτοκίνητο, αλλά ισχυρίστηκε ότι ήταν επειδή το θύμα αρνήθηκε να εξοφλήσει το χρέος του στο αφεντικό του, Chen, και όφειλε την αξία του οχήματος. Ο ύποπτος θα μεταφερόταν στην Πατάγια για να αντιμετωπίσει κατηγορίες.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.