Δύο άτομα τραυματίστηκαν σε σύγκρουση μοτοσικλέτας-πικαπ στη Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σρι Ράτσα -

Δύο άτομα από την Ταϊλάνδη τραυματίστηκαν όταν η μοτοσικλέτα τους οδήγησε πίσω σε ένα pickup στην οδό Sukhumvit. Το μηχανάκι μαζί με τον αναβάτη και τον συνοδηγό του βυθίστηκαν σε αρδευτικό αυλάκι στην άκρη του δρόμου.

Οι υπηρεσίες διάσωσης της Σρι Ράτσα έσπευσαν σε ένα σημείο ατυχήματος κοντά σε ένα βενζινάδικο στην περιοχή Σρι Ράτσα, στο Τσονμπούρι για να βοηθήσουν δύο θύματα τροχαίων τροχαίων χθες, 23 Φεβρουαρίου. Οι διασώστες βρήκαν μια γκρι μοτοσικλέτα GPX και δύο θύματα της Ταϊλάνδης να κείτονταν σε μια τάφρο ξηρής άρδευσης.

Οι δύο Ταϊλανδοί (ένας άνδρας και μια γυναίκα) αρνήθηκαν να δώσουν τα ονόματά τους αν και υπέστησαν τραύματα. Το παράμαλλο του άνδρα τραυματίστηκε σοβαρά ενώ η γυναίκα υπέστη κάταγμα στο δεξί πόδι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Οι διασώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στα θύματα και τους μετέφεραν σε κοντινό νοσοκομείο.

Στο σημείο βρέθηκε επίσης ένα μαύρο Ford ranger σταθμευμένο στο δρόμο. Ο οδηγός, ο κ. Amnat Kuljang, 47, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι κατευθυνόταν στο Mueang Chonburi από την Pattaya. Άνοιξε ένα φλας για να μπει σε ένα βενζινάδικο και παρατήρησε ένα μηχανάκι να τον πετάει από πίσω με μεγάλη ταχύτητα.

Ο κ. Amnat ισχυρίστηκε ότι είχε ήδη προσπαθήσει να αποφύγει τη μοτοσικλέτα στρίβοντας δεξιά, αλλά η μοτοσικλέτα δεν μπόρεσε να φρενάρει και τον έβαλε πίσω πριν πέσει σε ένα χαντάκι.

Τα θύματα λαμβάνουν ιατρική βοήθεια σε νοσοκομείο. Η Αστυνομία ερευνά το σημείο του συμβάντος και εξετάζει το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.