ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ένοπλος Pattaya που πυροβόλησε Κορεάτη παραδόθηκε, λέει ότι ήταν αυτοάμυνα

Πατάγια -

Ένας ένοπλος που πυροβόλησε έναν Κορεάτη ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Πατάγια στο πόδι παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα, ισχυριζόμενος ότι το έκανε σε αυτοάμυνα. Ο ύποπτος ζήτησε επίσης συγγνώμη από ένα άλλο θύμα της Ταϊλάνδης που χτυπήθηκε κατά λάθος.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας Κορεάτης υπήκοος που έχει μια τοπική επιχείρηση στην Πατάγια πυροβολήθηκε στο πόδι αφού φέρεται να προκάλεσε ενόχληση ενώ ήταν μεθυσμένος.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Ο ύποπτος είχε ταυτοποιηθεί ως ο κ. Komkrit Ritchuai, 37χρονος υπήκοος Ταϊλάνδης. Ο άνδρας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παραδόθηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια λίγο αφότου το Επαρχιακό Δικαστήριο της Πατάγια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του στις 22 Φεβρουαρίου για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πυροβόληση δημοσίως με όπλο και πρόκληση υλικών ζημιών.

Ο Komkrit φέρεται να πυροβόλησε δύο φυσίγγια εναντίον ενός Κορεάτη υπηκόου, του κ. Namil, αφού ο αλλοδαπός φέρεται να ενόχλησε το φαγητό του σε ένα εστιατόριο στην Pattaya Third Road. Το θύμα φέρεται να ήταν μεθυσμένο και θορυβώδες εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, ένας πυροβολισμός χτύπησε κατά λάθος έναν Ταϊλανδό περαστικό στο πόδι.

Ο ένοπλος παραδόθηκε χθες μετά από πιέσεις από την αστυνομία της Πατάγια. Επίσης, παρέδωσε στην αστυνομία ένα πιστόλι με το οποίο πυροβολούσε το θύμα.

Ο Komkrit φέρεται να ομολόγησε ότι το θύμα από την Κορέα σκόπευε να του επιτεθεί, γι' αυτό πυροβόλησε το όπλο του στο έδαφος για να σταματήσει το θύμα να προχωρήσει προς το μέρος του. Οι πυροβολισμοί όμως, δυστυχώς, χτύπησαν το θύμα στο πόδι και έναν άλλο Ταϊλανδό.

Ο ύποπτος αντιμετώπισε πολλές κατηγορίες. Ζήτησε συγγνώμη από τον Ταϊλανδό περαστικό που τον τραυμάτισε.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.