Η ερειπωμένη παιδική χαρά στην παραλία Jomtien παίρνει τις απαραίτητες επισκευές

Παραλία Jomtien -

Μια παιδική χαρά με θέμα το Angry Birds στην παραλία Jomtien κοντά στη νυχτερινή αγορά Jomtien χρειάστηκε επισκευές.

Έχουμε Γράφτηκε προηγουμένως για την παιδική χαρά εδώ όταν οι αξιωματούχοι τοποθέτησαν πινακίδες στα Ταϊλανδικά κλείνοντας την περιοχή για «μελλοντικές επισκευές.» Ωστόσο, οι πινακίδες αγνοήθηκαν ευρέως, σε μεγάλο βαθμό καθώς οι πινακίδες ήταν μόνο στα Ταϊλανδέζικα και πολλοί τακτικοί χρήστες της παιδικής χαράς είναι Ανατολικοευρωπαίοι, γεγονός που οδήγησε σε εκτεταμένη αναρρίχηση φράχτη για πρόσβαση στη δημοφιλή περιοχή.

Στην πραγματικότητα, η παιδική χαρά χρειαζόταν επισκευές από το 2021Ωστόσο, λόγω των περιορισμών Covid-19 η παιδική χαρά ήταν κλειστή για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Τα καλά νέα είναι ότι η παιδική χαρά υφίσταται τώρα επισκευές, νέες στρώσεις βαφής και ανακαίνιση που θα ευχαριστήσει τους γονείς και τα παιδιά.

Οι φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο και η επικοινωνία γύρω από τις επισκευές δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά από τον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης του Δημάρχου Pattaya χθες, 22 Φεβρουαρίου 2023. Διασκεδάστε στο παιδικό πάρκο!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/