Οι κάτοικοι της περιοχής παροτρύνουν τις αρχές της Πατάγια να φροντίσουν την εγκαταλελειμμένη παιδική χαρά στο Jomtien, κλειστή λόγω των περιορισμών του Covid-19

Jomtien-

Οι ντόπιοι ζητούν από τους αρμόδιους αξιωματούχους να φροντίσουν μια εγκαταλελειμμένη παιδική χαρά στην παραλία Jomtien απέναντι από τη νυχτερινή αγορά Jomtien, η οποία, σύμφωνα με τους ίδιους, έχει περιέλθει σε άθλια κατάσταση αφού ήταν κλειστή εδώ και περίπου τρεις μήνες λόγω των περιορισμών του Covid-19.

Η παιδική χαρά αποτελεί μέρος ενός μακροχρόνιου έργου ανακαίνισης της παραλίας Jomtien και υποτίθεται ότι θα είναι το επίκεντρο για να παίξουν τα παιδιά και έχει ένα θέμα Angry Birds. Το περιβαλλοντικό γραφείο της πόλης Pattaya είναι υπεύθυνο για τη φροντίδα της παιδικής χαράς, σύμφωνα με τα συνδεδεμένα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης. Ωστόσο, το πάρκο δεν έχει διατηρηθεί, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, από τότε που ξεκίνησαν το κλείσιμο που σχετίζεται με τον Covid-19 τον Απρίλιο.

Η παιδική χαρά χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν για γυμναστική και για παιχνίδι των παιδιών. Ωστόσο, η παιδική χαρά φαίνεται τώρα βρώμικη, γεμάτη σκουπίδια, αγριόχορτα και χαλασμένο εξοπλισμό και υποδομές, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζήτησαν από τους αρμόδιους αξιωματούχους να βοηθήσουν να διατηρηθεί η παιδική χαρά καθαρή και να επισκευαστεί το πάρκο, ο εξοπλισμός και να συντηρηθεί η περιοχή παρά τους περιορισμούς του Covid-19. Δεν έχει υπάρξει επίσημη απάντηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες αυτή τη στιγμή, αν και τα μέσα ενημέρωσης του TPN σημειώνουν ότι το πάρκο έχει δεχθεί προηγουμένως πυρά από κατοίκους της περιοχής αρκετές φορές τον περασμένο χρόνο επειδή δεν άνοιξε ακόμη και πριν από τους τρέχοντες περιορισμούς Covid-19, φέρεται να οφείλεται σε ανησυχίες για ο οποίος θα συντηρούσε το πάρκο ή θα απολυμάνει τον εξοπλισμό ώστε να πληροί τα πρότυπα του Covid-19.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN είχαν πολλά παράπονα από ντόπιους γονείς τους τελευταίους επτά μήνες που ανησυχούσαν για το πάρκο και οι οποίοι ζήτησαν επίσης από τις αρχές να λύσουν το πρόβλημα. Ενώ σημειώνεται ότι το πάρκο δεν επιτρέπεται επί του παρόντος να ανοίξει λόγω των περιορισμών του Covid-19, καθώς οι παιδικές χαρές δεν επιτρέπεται να ανοίξουν, το πάρκο θα πρέπει να διατηρηθεί και να διατηρείται σε υψηλά πρότυπα για το μέλλον, όπως οι κάτοικοι της περιοχής και οι αναγνώστες του TPN.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.