Seahorse Ferry στο Sattahip Θα ανοίξει ξανά στις 16 Φεβρουαρίου

ΦΩΤΟ: fb.theseahorseferryofficial

Sattahip, Chonburi —

Το Seahorse Ferry, ένας από τους πιο αξιόπιστους φορείς εκμετάλλευσης πορθμείων του Chonburi, επιστρέφει επιτέλους στις δραστηριότητές του, ξεκινώντας την επόμενη Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023.

Η Seahorse Ferry Co., Ltd. ανακοίνωσε την επανεκκίνηση των εβδομαδιαίων δρομολογίων μεταξύ Sattahip και Samui, ξεκινώντας την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι, εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι μεταξύ Samui και Sattahip, φροντίστε να προσθέσετε το Seahorse Ferry στο δρομολόγιό σας. Δείτε το παρακάτω πρόγραμμα και στοιχεία επικοινωνίας κράτησης. Και κάντε κλικ σε αυτό σύνδεσμος για ένα βίντεο του Seahorse Ferry που τράβηξε η ομάδα μας.

Το πλοίο είχε προηγουμένως διακοπεί προσωρινά λόγω επισκευών και συντήρησης, ώστε όλοι οι επισκέπτες να είναι όσο το δυνατόν ασφαλέστεροι στο ταξίδι τους.

Η τιμολόγηση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με διάφορους παράγοντες οπότε επισκεφθείτε τη σελίδα τους στο Facebook για περισσότερες πληροφορίες.


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.