Το Seahorse Ferry τώρα σε υπηρεσία από το Sattahip στο Songkhla – Βίντεο, γκαλερί, ξενάγηση στο πλοίο

ΦΩΤΟ: fb.theseahorseferryofficial

Sattahip -

The Seahorse Ferry είναι τώρα σε υπηρεσία από το Sattahip, την ανατολική περιοχή Chonburi έως το Songkhla, τη νότια περιοχή της Ταϊλάνδης, και επίσης επιστρέφει στο Sattahip. Ένα ταξίδι μονής διαδρομής διαρκεί περίπου 20 ώρες.

Πρώτον, ως αναφορά, η προηγούμενη κάλυψή μας στο πλοίο:

Ένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο από την ανατολική περιοχή Chonburi προς τη νότια περιοχή Songkhla είναι και πάλι σε λειτουργία μετά από προηγούμενες καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας Covid-19. Δείτε το προηγούμενο άρθρο μας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Ενημερώθηκε: Η υπηρεσία φέρι από το Chonburi προς το Songkhla θα ξεκινήσει επίσημα αυτόν τον μήνα

Η διαδρομή αναχωρεί από την προβλήτα Chuk Samet στην περιοχή Sattahip της επαρχίας Chonburi και φτάνει στο λιμάνι Songkhla. Μερικές φωτογραφίες, βίντεο και περισσότερες πληροφορίες είναι παρακάτω, Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη συλλογή από την ομάδα μας κάνοντας κλικ εδώ.

ΦΩΤΟ: fb.theseahorseferryofficial
ΦΩΤΟ: fb.theseahorseferryofficial
ΦΩΤΟ: fb.theseahorseferryofficial

Το πλοίο μπορεί να μεταφέρει οχήματα όπως μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα και φορτηγά. Επίσης, τα κατοικίδια μπορούν να μεταφερθούν στο φέρι. Διατίθενται πολλοί τύποι δωματίων με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

ΦΩΤΟ: fb.theseahorseferryofficial
ΦΩΤΟ: fb.theseahorseferryofficial

Η ομάδα μας προσκλήθηκε να περιοδεύσει στο Seahorse Ferry (Blue Dolphin) την περασμένη εβδομάδα (14 Δεκεμβρίου). Αυτό το βίντεο (στη γλώσσα της Ταϊλάνδης, αλλά δεν χρειάζεται για να δείτε την περιοδεία του πλοίου) δείχνει την επίσκεψη και το πλοίο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε

https://www.facebook.com/fb.theseahorseferryofficial/

ή ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ: @theseahorseferry

Wire 0858426021

Ώρες λειτουργίας 9:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ

Για περισσότερες πληροφορίες στην ταϊλανδέζικη γλώσσα, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΠΑΡΟΝ ΑΙΠΕΛΟΣ

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.