ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το γήπεδο μπάσκετ της Πατάγια άνοιξε ξανά και ανακαινίστηκε μετά τον θάνατο του Ρώσου μπάσκετ

Πατάγια -

Ένα γήπεδο μπάσκετ της Pattaya City άνοιξε ξανά και βελτιώθηκε αφού ένας Ρώσος καλαθοσφαιριστής πέθανε από ηλεκτροπληξία προηγουμένως στο γήπεδο.


Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένα θαύμα του Ρώσου μπάσκετ που μεγάλωσε στην Πατάγια, ο κ. Alexey Sobolev, έφυγε από τη ζωή σε νεαρή ηλικία 19 ετών, αφού χτυπήθηκε από ηλεκτροπληξία από έναν ελαττωματικό στύλο φωτισμού σε ένα γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή Banglamung.

Οι αρχές της Πατάγια επιθεώρησαν το γήπεδο μπάσκετ και το έκλεισαν προσωρινά για συντήρηση. Οι αρχές διαπίστωσαν ότι ο στύλος φωτισμού που βρίσκεται κοντά σε ένα γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή Banglamung του Chonburi είχε διαρροή ρεύματος άνω των 110 τάσης.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια Manoch Nongyai διέταξε τις αρμόδιες αρχές και το προσωπικό να επισκευάσουν επειγόντως τον ηλεκτρικό στύλο και να ελέγχουν πάντα το δικαστήριο και τη γύρω περιοχή, ειδικά τα ηλεκτρικά καλώδια και τα ηλεκτρικά συστήματα για την ασφάλεια των ανθρώπων.

Το γήπεδο τώρα επίσης βάφεται και έχει περισσότερα φώτα και αλλαγμένο σπασμένο εξοπλισμό. Οι αρχές περιπολούν επίσης τακτικά το δικαστήριο για την ασφάλεια των ανθρώπων.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.