Αυστραλός άνδρας πέθανε μετά από ύποπτο περιστατικό οδικής οργής με ομάδα αγωνιστών μοτοσικλετών στην περιοχή της Πατάγια

Μπανγκλαμούνγκ -

Ένας Αυστραλός που ήταν μηχανικός πέθανε μετά από ένα ύποπτο περιστατικό οργής με μια ομάδα αγώνων μοτοσικλετών στην περιοχή Πατάγια.

Η αστυνομία του Nongprue ειδοποιήθηκε για το ατύχημα χθες το βράδυ (20 Ιανουαρίουth) στις 11:30 στον δρόμο Thung Klom – Tanman στο Nongprue.

Η αστυνομία, οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το The Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον κ. Graeme Foster, 59 ετών, Αυστραλό υπήκοο, ξαπλωμένο κοντά σε ένα στύλο ηλεκτρικού ρεύματος. Ήταν αναίσθητος και πολλά κόκαλα έσπασαν. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο τραγικός θάνατός του. Σε κοντινή απόσταση, οι διασώστες βρήκαν το κατεστραμμένο μηχανάκι του.

Η κυρία Kittiyaphon Foster, 49 ετών, η οποία είναι σύζυγος του κ. Foster, είπε στην αστυνομία του Nongprue ότι ο σύζυγός της ήταν μηχανικός. Χθες το βράδυ, ο κύριος και η κυρία Φόστερ, μαζί με τους φίλους τους, δειπνούσαν σε ένα εστιατόριο περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο. Στις 11:15 επέστρεφαν στο σπίτι. Ο άντρας της οδηγούσε το μηχανάκι του. Ο Αυστραλός φίλος του τον ακολουθούσε με ένα δεύτερο μηχανάκι. Η κυρία Φόστερ και οι δύο κόρες της οδηγούσαν σε ένα αυτοκίνητο πίσω από τους δύο Αυστραλούς άνδρες.

Η κυρία Foster δήλωσε ότι είδε μια ομάδα 4-5 μοτοσικλετιστών να μαζεύονται ξαφνικά γύρω από τον σύζυγό της με τα δικά τους ποδήλατα. Η κυρία Φόστερ δεν ήταν σίγουρη τι έκαναν στον σύζυγό της προτού χάσει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και βυθιστεί σε έναν στύλο ηλεκτρικού ρεύματος κοντά σε μια καμπύλη. Οι μοτοσικλετιστές στη συνέχεια απομακρύνθηκαν με ταχύτητα. Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν στην αστυνομία ότι φέρεται να άκουσαν τον αλλοδαπό αναβάτη και τους δρομείς μοτοσικλετών να μαλώνουν και να φωνάζουν ο ένας στον άλλο ενώ επέβαιναν.

Η κυρία Foster παραδέχτηκε ότι ο σύζυγός της ήπιε μερικά αλκοολούχα ποτά πριν από το ατύχημα, αλλά δήλωσε ότι δεν ήταν μεθυσμένος και προέτρεψε την αστυνομία να κυνηγήσει την ομάδα των μοτοσικλετιστών. Η αστυνομία του Nongprue δήλωσε ότι μια μικρή ποσότητα μαριχουάνας βρέθηκε επίσης στον τόπο του ατυχήματος. Ο συγκεκριμένος στύλος ηλεκτροδότησης είχε στοιχίσει άλλες δύο ζωές πρόσφατα, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Nongprue, συνταγματάρχης Damrong Eiampairoj, έδωσε εντολή να κυνηγήσουν τους άγνωστους και άγνωστους δρομείς μοτοσικλετών και έλεγξε το CCTV κοντά για να μάθει τι ακριβώς προκάλεσε το ατύχημα. Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία του Nongprue πιστεύει ότι η οδική οργή προκάλεσε το ατύχημα, αλλά δεν ήταν ακόμη σαφές ποιο μέρος υποκίνησε το περιστατικό ή ποιο ήταν το ακριβές ζήτημα.

Σε σχετικές πρόσφατες ειδήσεις, άλλο ένα θανατηφόρο περιστατικό οργής με έναν ξένο υπήκοο στην Πατάγια:

Ένας 32χρονος ένοπλος παραδόθηκε στην αστυνομία αφού δολοφόνησε έναν Βρετανό πρώην στην περιοχή Πατάγια.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.