Φωτογραφική περιήγηση: Οι υπάλληλοι της Πατάγια ντύνονται στην παραλία για να προετοιμαστούν για την κινεζική Πρωτοχρονιά

Πατάγια -

  Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή γύρω από το Beach Road στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον επερχόμενο εορτασμό της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι αξιωματούχοι της Πατάγια άρχισαν να στολίζουν πολλές περιοχές στην Πατάγια, συμπεριλαμβανομένου του Beach Road με κόκκινα φανάρια για να ηχούν στο κινεζικό νέο έτος που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Τα κόκκινα φανάρια είναι ένα ουσιαστικό σύμβολο της κινεζικής Πρωτοχρονιάς και έχουν ήδη τραβήξει την προσοχή των τουριστών σε όλη την πόλη.

Πολλές τοποθεσίες στην Πατάγια ετοιμάζονται να γιορτάσουν αυτό το μοναδικό, πολιτιστικό φεστιβάλ, και έχουμε ήδη καλύψει δύο μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε, όπως Κεντρικό εμπορικό κέντρο Pattaya και Terminal 21 Pattaya.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

 

 

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.