Το Central Pattaya Shopping Mall θα φιλοξενήσει τη Μεγάλη Κινεζική Πρωτοχρονιά 2023

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya

Πατάγια -

Το Central Pattaya Shopping Mall είναι ενθουσιασμένο που αποκαλύπτει την απόλυτη γιορτή της κινεζικής κουλτούρας και παράδοσης με την επερχόμενη εκδήλωση, The Great Chinese New Year 2023, που θα λάβει χώρα από τις 17 έως τις 22 Ιανουαρίου.

Αυτή η συναρπαστική εκδήλωση υπόσχεται να προσφέρει πληροφορίες για την κινεζική κουλτούρα μέσω κινεζικών χορών λιονταριών και δράκων, καθώς και ακροβατικές παραστάσεις σε ένα από τα πιο διάσημα εμπορικά κέντρα στην Πατάγια.

Η εκδήλωση φιλοξενείται από σήμερα στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου, με εξαιρετικές παραστάσεις αλλά και μια σειρά από νόστιμα κινέζικα φαγητά.

Η Μεγάλη Κινεζική Πρωτοχρονιά 2023 είναι μια εκδήλωση φιλική προς την οικογένεια και είναι ανοιχτή σε άτομα όλων των εθνικοτήτων. Πάμε στον ιστότοπο και ας δούμε τι συμβαίνει!


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.