Η Pattaya προετοιμάζεται για τους Κινέζους τουρίστες, οι τουριστικοί υπάλληλοι ενθουσιασμένοι

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Οι Κινέζοι επισκέπτες μπορούν επιτέλους πιο εύκολα να επιστρέψουν στην Ταϊλάνδη από την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, και ένα από τα πιο ενθουσιασμένα πάρτι είναι οι τουριστικοί αξιωματούχοι της Pattaya και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τον Sanphet Supbowornsathian, Πρόεδρο της Eastern Hotels Association, οι Κινέζοι τουρίστες περιμένουν ιδιαίτερα τα ξενοδοχεία μέλη και τα τουριστικά αξιοθέατα στην Πατάγια, όπως οι κήποι Nong Nooch ή το Alcazar Cabaret.

Με αριθμούς Ινδών τουριστών πέφτουν λόγω νέας εντολής της ινδικής κυβέρνησης που απαιτεί τεστ Covid-19 για όλους τους επισκέπτες που πετούν από την Ταϊλάνδη στην Ινδία, ο Sanphet ελπίζει ότι η Κίνα είναι σε θέση να αναπληρώσει κάποιο χαμένο έδαφος.

Πριν από τον COVID-19, οι Κινέζοι τουρίστες αποτελούσαν το μεγαλύτερο ποσοστό επισκεπτών τόσο στην Ταϊλάνδη όσο και στην Πατάγια.

Ωστόσο, η Sanphet και άλλοι αξιωματούχοι του τουρισμού πιστεύουν ότι η ανάκαμψη από τους Κινέζους τουρίστες θα είναι σταδιακή και όχι ταυτόχρονα. Αρχικά, οι μεμονωμένοι τουρίστες αναμένεται να είναι η πλειοψηφία των επισκεπτών στην Πατάγια, γνωστή ως FIT's (Financially Independent Traveller). Οι ομάδες πακέτων, κάτι που σκέφτονται πολλοί άνθρωποι όταν ακούνε τις λέξεις Κινέζος τουρίστας, δεν αναμένεται να επιστρέψουν πριν από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο για υλικοτεχνικούς λόγους, σύμφωνα με τη Sanphet.

Εν τω μεταξύ, η Sanphet πρόσθεσε ότι πολλές τουριστικές εταιρείες με έδρα την Πατάγια που τροφοδοτούν Κινέζους τουρίστες έχουν αρχίσει να επαναλειτουργούν και να αυξάνουν το προσωπικό και τις επιχειρήσεις εν αναμονή των Κινέζων τουριστών που θα επιστρέψουν.

Οι επιχειρήσεις με έδρα την Πατάγια, εν τω μεταξύ, ελπίζουν ότι η πόλη της Πατάγια επικεντρώνεται στην επίσπευση των κατασκευαστικών εργασιών, ειδικά στον κρίσιμο Δεύτερο Δρόμο, προτού επιστρέψουν τουριστικά λεωφορεία που μεταφέρουν δεκάδες Κινέζους υπηκόους στην πόλη, κλιμακώνοντας ήδη προβληματικά κυκλοφοριακά ζητήματα.

Η κινεζική Πρωτοχρονιά πέφτει την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, ωστόσο, οι τουριστικοί αξιωματούχοι της Πατάγια δεν αναμένουν μεγάλη επιστροφή Κινέζων τουριστών πριν ή κατά την ημερομηνία αυτή, αν και αναμένεται κάποια αύξηση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/