Η ομάδα τζετ σκι της Ταϊλάνδης λάμπει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τζετ Σκι της Πατάγια

Πατάγια -

  Το Παγκόσμιο Κύπελλο Τζετ Σκι Pattaya ολοκληρώθηκε καθώς αρκετοί Ταϊλανδοί δρομείς κυριάρχησαν στον διαγωνισμό κατηγορίας Α την τελευταία ημέρα του αγώνα, στις 18 Δεκεμβρίου.

Η εθνική ομάδα τζετ σκι της Ταϊλάνδης συνέχισε να ηγείται και να κερδίζει χθες το πρωτάθλημα επαγγελματικής κατηγορίας Α, το οποίο ξεκίνησε με το επαγγελματικό άθλημα GP class. Οι δύο τελευταίοι γύροι διεξήχθησαν για να καθοριστεί ο πρωταθλητής της διοργάνωσης, με τον Suphak Seethura, τον κυρίαρχο εθνικό πρωταθλητή της Ταϊλάνδης και παγκόσμιο πρωταθλητή, να ανταγωνίζεται τον Simon Belcher από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η απόδοση του Suphak ήταν δυνατή στους τρεις πρώτους γύρους, τερμάτισε πρώτος σε όλους και δεν απογοήτευσε στον τελευταίο γύρο, τερματίζοντας πρώτος με συνολικά 240 πόντους και κατακτώντας το παγκόσμιο πρωτάθλημα για έκτη φορά. Εν τω μεταξύ, ο Teerapat Meechai ήταν δεύτερος με 182 πόντους, ενώ ο Belcher ήρθε τρίτος με 173 βαθμούς, με αποτέλεσμα ο Suphak να σαρώσει το βάθρο.

Το επαγγελματικό ανοιχτό μάθημα 1100 είναι ένα άλλο συναρπαστικό μάθημα, με αιχμή του δόρατος τον Suphat Phutrakul, τον εθνικό πρωταθλητή της Ταϊλάνδης και παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ο Suphat σημείωσε πλήρεις πόντους τερματίζοντας πρώτος και στους τέσσερις γύρους, κατακτώντας άλλο ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα με συνολικά 240 βαθμούς. Ο Bucha Surawong, ένας άλλος επαγγελματίας της Ταϊλάνδης, ήταν ο δεύτερος με 207 βαθμούς, ενώ ο Teerapat Meechai ήρθε τρίτος με 197 βαθμούς. Ο Suphat κέρδισε επίσης το παγκόσμιο πρωτάθλημα σειράς.

Εκτός από αυτό, οι αθλητές νέων της Ταϊλάνδης κέρδισαν επίσης δύο ακόμη παγκόσμια πρωταθλήματα. Στην κατηγορία stand-up jet ski για νέους ηλικίας 8-13 ετών, ο Ταϊλανδός αθλητής Intach Logniyom σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, ενώ ο Tanakorn Sormsei πήρε το ασημένιο μετάλλιο και ο Patcharachom Chumchai κατετάγη τρίτος.

Στην κατηγορία sit-down jet ski για νέους ηλικίας 8-13 ετών, ο Intach κέρδισε επίσης το χρυσό μετάλλιο, ενώ ο Chatarakorn Ratanayutsakul κατετάγη δεύτερος και ο Patsakorn Phuwongam κατετάγη τρίτος, κάνοντας την ομάδα Jet Ski της Ταϊλάνδης να σαρώσει και τις 15 κατηγορίες στο τουρνουά.

Η ομάδα της Νότιας Κορέας έδειξε ένα πανό με μια φωτογραφία του Sung Won Kim, ο αποχωρημένος επαγγελματίας της Νότιας Κορέας που πέθανε κατά τη διάρκεια του αγώνα, στο τζετ σκι που οδηγούσε ο μεγαλύτερος αδελφός του.

Παρά τη θλίψη τους, η ομάδα και οι διοργανωτές της εκδήλωσης κατάλαβαν τη σημασία της συνέχισης του διαγωνισμού στη μνήμη του. Το κοινό απέτισε επίσης τα σέβη του στην απώλεια της Kim καθώς παρακολουθούσε το υπόλοιπο της εκδήλωσης να εξελίσσεται.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

 

 

 

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.