Νοτιοκορεάτης δρομέας τζετ σκι πέθανε κατά τη διάρκεια αγώνων στην Πατάγια, πένθιμη τελετή

Πατάγια -

Ένας επαγγελματίας δρομέας τζετ σκι από τη Νότια Κορέα σκοτώθηκε σε ατύχημα κατά τη διάρκεια του χθεσινού (17 Δεκεμβρίου) διαγωνισμού στην Πατάγια.

Η τραγωδία συνέβη στο Water Jet World Grand Prix 2022 στο Jomtien της Pattaya. Το θύμα, ο κ. Sung Won Kim, 40 ετών, ο οποίος αγωνιζόταν με το πανό «Freedom Racing», έπεσε από το τζετ σκι Kawasaki 300 με αριθμό 82, ενώ περνούσε στην πρώτη καμπύλη λίγο μετά την έναρξη του αγώνα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ο Νοτιοκορεάτης επαγγελματίας χτύπησε τη θάλασσα με δύναμη και έχασε τις αισθήσεις του. Το κάτω μέρος του τζετ σκι του ήταν εντελώς κατεστραμμένο. Το θύμα διασώθηκε πίσω στην παραλία Jomtien από την ομάδα διάσωσης του αγώνα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ Πατάγια όπου το ιατρικό προσωπικό ανακοίνωσε ότι ο σφυγμός του είχε σταματήσει. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, το θύμα πέθανε.

Η Kim διαγωνίστηκε στο pro-am endurance open class. Στο σώμα του δεν βρέθηκαν τραύματα ή κατάγματα οστών. Αιτία του ατυχήματος ήταν αρχικά ότι ήταν κουρασμένος και υπέστη εγκεφαλικό, σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό. Η σορός του θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε σήμερα 18 Δεκεμβρίου. Το αγαπημένο τζετ σκι της Kim τοποθετήθηκε στον χώρο του διαγωνισμού για να θρηνήσει το κοινό την απώλειά του. Ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο κ. Jo Haw Kyu, προσκαλείται να τερματίσει τον αγώνα που απομένει ως φόρο τιμής στον πεσόντα αδελφό του.

Οι εκπρόσωποι του Water Jet World Grand Prix εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στο θύμα και την οικογένειά του. Είπαν ότι το θύμα δεν τράκαρε με κανέναν. Επιβεβαίωσαν ότι είχαν μια επαγγελματική ομάδα διάσωσης σε ετοιμότητα, αλλά υπήρχαν πολλοί ανταγωνιστές στη θάλασσα τη στιγμή του ατυχήματος.

Οι διοργανωτές έχουν κανονίσει μια κηδεία και τη μεταδίδουν ζωντανά σε περισσότερα από 10 εκατομμύρια ακροατήρια σε όλο τον κόσμο για να αποτίσουν τα σέβη τους στον πεσόντα αθλητή.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.