Δύο κλέφτες φέρονται να έκλεψαν πορτοφόλι και κινητό τηλέφωνο από Ινδό πρώην και ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Πατάγια

Πατάγια -

  Δύο τρανς κλέφτες φέρεται να έκλεψαν ένα πορτοφόλι και ένα κινητό τηλέφωνο από έναν Ινδό στην Pattaya Beach Road.

Ένας 50χρονος Ινδός, ο οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πατάγια, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της πόλης της Πατάγια στις 3:30 π.μ. νωρίς σήμερα το πρωί (13 Δεκεμβρίου) προτού πάνε στον τόπο του φερόμενου εγκλήματος. Το όνομα του Ινδού άνδρα αποκρύφτηκε από την αστυνομία της Πατάγια.

Ο Ινδός άνδρας είπε στην αστυνομία της Πατάγια ότι είχε σταματήσει τη μηχανή του πριν δύο τρανς άτομα προσπαθήσουν να τον αγκαλιάσουν. Δήλωσε στο The Pattaya News ότι τα δύο άτομα πήραν το πορτοφόλι του που είχε 2,000 μπατ μετρητά και ένα κινητό τηλέφωνο που κόστιζε περίπου 10,000 μπατ από την τσέπη του πριν φύγουν με ταχύτητα. Προσπάθησε να τους ακολουθήσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Η αστυνομία ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να εντοπίσει τους υπόπτους για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.