Ο χώρος ψυχαγωγίας στην Πατάγια φέρεται ότι δεν είχε την κατάλληλη άδεια

Πατάγια -

Ένας χώρος διασκέδασης στην Πατάγια φέρεται να βρέθηκε χωρίς νόμιμη άδεια σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια.

Η αστυνομία της πόλης της Πατάγια επιθεώρησε χώρους διασκέδασης στην Πατάγια μετά τα μεσάνυχτα σήμερα (11 Δεκεμβρίουth) για να βεβαιωθείτε ότι αυτοί οι χειριστές ακολουθούσαν τους νόμους.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya είπε στο Pattaya News ότι ένας χώρος ψυχαγωγίας βρέθηκε χωρίς νόμιμη άδεια, ο οποίος βρίσκεται στην Τρίτη οδό Pattaya και ονομάζεται «New Season 88».

Ο διευθυντής, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε από τους αστυνομικούς, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Pattaya για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.