Ένοπλοι δρομείς μοτοσυκλετών καβγαδίζουν στην κατοικημένη περιοχή της Πατάγια τρομάζοντας τους κατοίκους

Πατάγια -

Μια ομάδα ένοπλων αγώνων μοτοσικλετών στην περιοχή της Πατάγια που φαίνονται να καβγαδίζουν σε ιογενή βίντεο CCTV έχουν τρομάξει τους κατοίκους της περιοχής.

Ένας φρουρός ασφαλείας, του οποίου το όνομα αποκαλύφθηκε κατόπιν αιτήματός του, ο οποίος εργάζεται σε μια πολυκατοικία κοντά σε μια συγκυριαρχία στο Soi Khao Noi, Nongprue, είπε στο Pattaya News ότι χθες (9 Δεκεμβρίουth) περίπου στις 6:30 μ.μ., περισσότεροι από 10 έφηβοι με μοτοσικλέτες καβγάδιζαν στην περιοχή Κάο Νόι. Κουβαλούσαν μαχαίρια και μεγάλα ξύλινα ραβδιά πριν ανάψουν κροτίδες και πετάξουν ο ένας στον άλλο μικροσκοπικές βόμβες που ονομάζονται «Ping-Pong».

Αυτό έχει συμβεί πολλές φορές πρόσφατα, σύμφωνα με τον φύλακα. Υπήρξαν κάποιες πρόσφατες μάχες με πυροβόλα όπλα που προκάλεσαν ζημιές σε κατοικίες στο Σόι Κάο Νόι επίσης, πρόσθεσε ο φρουρός.

Η αστυνομία Nongprue είπε στο Pattaya News ότι διερευνά το περιστατικό. Ωστόσο, οι συγκεκριμένοι δρομείς και έφηβοι διέφυγαν όταν κλήθηκε η αστυνομία στο σημείο.

Η αστυνομία του Nongprue είπε στο The Pattaya News ότι συνεχίζει να περιπολεί στην περιοχή Khao Noi και εξετάζει το ιογενές βίντεο CCTV για να καθορίσει εάν κάποιος από τους υπόπτους μπορεί να αναγνωριστεί. Κάλεσαν επίσης το κοινό να αναφέρει αμέσως οποιαδήποτε ύποπτη συμπεριφορά ή σύγκρουση στην αστυνομία.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.