ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για δύο Πολωνούς υπόπτους για φερόμενη επίθεση και βασανισμό γυναίκας από την Καμπότζη στην Πατάγια

Πατάγια -

Η αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ αναζητά δύο Πολωνούς υπόπτους που φέρονται να βασάνισαν βάναυσα μια γυναίκα καλλιτέχνη από την Καμπότζη με σφυρί και οξύ στην Πατάγια.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια νεαρή γυναίκα καλλιτέχνης από την Καμπότζη παρακάλεσε έναν Ταϊλανδό δικηγόρο να τη βοηθήσει, υποστηρίζοντας ότι δέχτηκε βάναυση επίθεση από μια συμμορία Πολωνών ανδρών στην Πατάγια. Σύμφωνα με την αστυνομία του Banglamung, οι ύποπτοι διέφυγαν από την Ταϊλάνδη.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Πολ. Ο συνταγματάρχης Navin Sinthurat, αρχηγός της αστυνομίας του αστυνομικού σταθμού Banglamung, αποκάλυψε στο The Pattaya News σήμερα, 9 Δεκεμβρίου, ότι το θύμα, η κυρία Sere (ψευδώνυμο), αναρρώνει από τα τραύματά της στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ Πατάγια.

Σύμφωνα με τη δήλωσή της, το 30χρονο θύμα εργάζεται ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της Καμπότζης και βρίσκεται στην Πατάγια εδώ και ένα χρόνο.

Η κυρία Σερέ είπε στην αστυνομία ότι δεν γνώρισε ποτέ τους υπόπτους, αλλά πριν από λίγο καιρό απειλήθηκε από την πρώην σύζυγο ενός αλλοδαπού φίλου της.

Σύμφωνα με τον Πολ. Ο συνταγματάρχης Navin, οι δύο Πολωνοί ύποπτοι, που ταυτοποιούνται ως ο κύριος Daniel Majewski, 22 ετών, και ο κύριος Mateusz Piotr Krynicki, 31, εξαπάτησαν το θύμα για να τους συναντήσει χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας ως φωτογραφία προφίλ τους στο WhatsApp και λέγοντας ότι ήθελαν να προσλάβουν την για ανεξάρτητη ζωγραφική. Μόλις το θύμα τους συνάντησε, οι ύποπτοι την έσυραν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Naklua, την έδεσαν με ένα σύρμα, της σφράγισαν το στόμα και άρχισαν να τη βασανίζουν.

Η αστυνομία είπε ότι συγκέντρωσε πολλά στοιχεία στο εγκαταλελειμμένο σπίτι. Τα αντικείμενα εξετάζονται στο εργαστήριο για τα δακτυλικά αποτυπώματα και το DNA των υπόπτων.

Πληροφορίες από το γραφείο μετανάστευσης ανακάλυψαν ότι οι ύποπτοι έμεναν σε ένα ανώνυμο ξενοδοχείο στη Νότια Πατάγια από τις 20 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια οδήγησαν στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Naklua για να ερευνήσουν την περιοχή στις 31 Οκτωβρίου προτού διαπράξουν το αδίκημα την 1η Νοεμβρίου, βρήκαν κάμερες CCTV.

Ο Majewski και ο Krynicki διέφυγαν από την Ταϊλάνδη στις Φιλιππίνες στις 3 Νοεμβρίου, ενώ το Επαρχιακό Δικαστήριο της Pattaya εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον τους στις 10 Νοεμβρίου για φερόμενη συμπαιγνία σε σωματική επίθεση και παράνομη κράτηση άλλων.

Η αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ συντονίζεται με την Ιντερπόλ για να εκδώσει διεθνή εντάλματα για τους δύο.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.