Καμποτζιανή καλλιτέχνης φέρεται να παραμορφώθηκε από ομάδα Πολωνών ανδρών σε μια βάναυση επίθεση στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Πατάγια -

  Μια νεαρή γυναίκα καλλιτέχνης από την Καμπότζη παρακάλεσε έναν Ταϊλανδό δικηγόρο να τη βοηθήσει, υποστηρίζοντας ότι δέχτηκε βάναυση επίθεση από μια συμμορία Πολωνών ανδρών στην Πατάγια. Σύμφωνα με την αστυνομία του Banglamung, οι ύποπτοι διέφυγαν από την Ταϊλάνδη.

Η ιστορία του θύματος της Καμπότζης, ενός ανώνυμου ανεξάρτητου καλλιτέχνη, δημοσιεύτηκε στο Facebook από τη Sitra Bia Kordkerd, μια Ταϊλανδή δικηγόρο-influencer, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, το θύμα είπε ότι μια ομάδα Πολωνών ανδρών την έκοψε στο πρόσωπο με ένα μαχαίρι, την χτύπησε με ένα σφυρί και της έριξε οξύ στο πρόσωπο, το σώμα και τα γεννητικά της όργανα. Η τρομερή επίθεση φέρεται να έλαβε χώρα την 1η Νοεμβρίου σε ένα δάσος κοντά σε μια εγκαταλελειμμένη περιοχή στο Soi Naklua 16 της Pattaya, στην υποπεριφέρεια Nongprue, Banglamung, Chonburi.

Η δικηγόρος, πιο γνωστή ως δικηγόρος Ταμ, δήλωσε ότι το θύμα προσλήφθηκε από αυτό που αποκαλούσε «συμμορία της πολωνικής μαφίας» για να τους ζωγραφίσει. Όταν έφτασε στο ραντεβού, οι ύποπτοι την ακινητοποίησαν και άρχισαν να τη βασανίζουν. Το θύμα βοηθήθηκε από τους διασώστες της Pattaya Sawang Boriboon και την αστυνομία ενώ έσταζε αίμα. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου της έκαναν περισσότερα από 260 ράμματα.

Οι τοπικοί ρεπόρτερ της Pattaya πήγαν να μιλήσουν με τον ιδιοκτήτη ενός κοντινού εστιατορίου Bamboo Beach, το Golf, ο οποίος μένει 100 μέτρα από τον τόπο του συμβάντος.

Η Golf είπε ότι το θύμα της Καμπότζης έφαγε στο εστιατόριό του με τον σκύλο της την εν λόγω ημέρα. Στη συνέχεια την είδε ξανά με τη δύση του ηλίου, ενώ νοσηλευόταν από διασώστες και αστυνομία. Ο Γκολφ είπε ότι η γυναίκα ήταν γεμάτη αίματα.

Ένας άλλος μάρτυρας, ο Bangmud, ένας 24χρονος φύλακας σε μια κοντινή συγκυριαρχία είπε στους τοπικούς δημοσιογράφους ότι ήταν το πρώτο άτομο που βοήθησε το τραυματισμένο θύμα. Ο Bangmud δήλωσε ότι παρατήρησε τη γυναίκα να περπατά στην παραλία με ένα ματωμένο και βρεγμένο σώμα σαν να της είχε επιτεθεί οξύ.

Ο φύλακας είπε επίσης ότι είδε δύο αλλοδαπούς ύποπτους, έναν παχουλό άνδρα και έναν αδύνατο άνδρα. Οι ύποπτοι έφυγαν από την παραλία αδιάφορα σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, σχολίασε ο μάρτυρας.

Μετά από έρευνα, η αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ βρήκε ένα μαχαίρι και ένα σφυρί στον τόπο του συμβάντος και τα κράτησε ως αποδεικτικά στοιχεία. Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι οι ύποπτοι ήταν Πολωνοί. Ωστόσο, πληροφορίες από το γραφείο μετανάστευσης της Ταϊλάνδης διαπίστωσαν ότι οι ύποπτοι έφυγαν από την Ταϊλάνδη στις 3 Νοεμβρίου. Τα ονόματά τους δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρχές της Ταϊλάνδης αυτή τη στιγμή.

Η αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ είπε ότι θα συντονιστεί με την Ιντερπόλ για να τους εκδώσει διεθνές ένταλμα για ένα τέτοιο βάρβαρο έγκλημα και να προσπαθήσει να εκδώσει τους άνδρες πίσω στην Ταϊλάνδη.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.