Η αστυνομία της Πατάγια ερευνά αργά τη νύχτα ομαδική οδομαχία έξω από την Walking Street gogo, ένα άτομο μαχαιρώθηκε, ύποπτος παραδόθηκε

Πατάγια -

  Γυναίκες υπάλληλοι στην Pattaya Walking Street φέρεται να ξέσπασαν σε οδομαχία σήμερα το πρωί μετά από λεκτική διαμάχη που κλιμακώθηκε σε σωματική σύγκρουση και εξαπλώθηκε σε μια ευρύτερη ομάδα ανθρώπων και παρευρισκομένων, συμπεριλαμβανομένων των φίλων των παρευρισκομένων και των φρουρών ασφαλείας.

Ένα άγνωστο άτομο μαχαιρώθηκε και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού και ο ύποπτος για το μαχαίρι μετατράπηκε από τότε στην αστυνομία της Πατάγια ισχυριζόμενος ότι αυτοάμυνα.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 2:30 π.μ. νωρίς σήμερα το πρωί (3 Δεκεμβρίουrd). Αυτοί και το Pattaya News έφτασαν στο σημείο στην είσοδο ενός gogo κοντά στο τέλος του Beach Road στο Walking Street. Το όνομα του gogo αποκρύφτηκε από την αστυνομία της Pattaya εν αναμονή περαιτέρω εξέτασης του συμβάντος.

Μάρτυρες στο σημείο, οι οποίοι ζήτησαν να μην κατονομαστούν, είπαν στο Pattaya News ότι δύο γυναίκες υπάλληλοι του go-go ονόματι «Pum» και «Fon» μάλωναν και τσακώνονταν στο δρόμο μπροστά από το gogo μετά το κλείσιμο. Η Πουμ κάλεσε τον φίλο της για να τη βοηθήσει με το θέμα πριν φτάσει στο σημείο. Η ακριβής φύση της διαφοράς ήταν ασαφής και τα εμπλεκόμενα μέρη δεν τη συζήτησαν εκτενώς με τον Τύπο ή τις αρχές επιβολής του νόμου.

Στη συνέχεια, ο φίλος του Πουμ μάλωνε με τους άνδρες του προσωπικού της gogo για την κατάσταση πριν ξεσπάσει μια φυσική αντιπαράθεση, με τις δύο πλευρές να κατηγορούν την άλλη ότι ξεκίνησε τον καβγά. Διάφορα μέρη έπεσαν στο Soi 15 και ένα άτομο φέρεται να μαχαιρώθηκε. Αυτό το άτομο, του οποίου η ταυτότητα αποκρύφθηκε από την αστυνομία, αναζήτησε ιατρική βοήθεια αργότερα.

Η σκηνή περιγράφηκε από τις δυνάμεις επιβολής του νόμου ως «χαοτική» και οι περιγραφές των υποκινητών και των υπευθύνων διέφεραν από μάρτυρα σε μάρτυρα. Η αστυνομία της Πατάγια εξέτασε το CCTV για να εντοπίσει τους επιβαρυντές στη συμπλοκή, αλλά ο ύποπτος για το μαχαίρι παραδόθηκε αργότερα σήμερα το απόγευμα, 3 Δεκεμβρίου.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Pattaya, συνταγματάρχης Kunlachart Kunlachai είπε στο Pattaya News ότι σήμερα το απόγευμα (3 Δεκεμβρίουrd) ένας άνδρας που αναγνωρίστηκε στον Τύπο από την αστυνομία μόνο ως ο κύριος Warayut, 30 ετών, και η άγνωστη φίλη του παρουσιάστηκαν στην αστυνομία της πόλης Pattaya.

Ο κ. Warayut είπε στην αστυνομία, «Περίμενα την κοπέλα μου να τελειώσει τη δουλειά για να τη φέρω στο σπίτι κοντά στο gogo. Η κοπέλα μου είναι συνάδελφος του Pum και του Fon αλλά δεν ήταν υποκινητής στον καυγά. Προσπάθησε να σταματήσει αυτούς που τσακώνονταν και να αποκλιμακώσει την κατάσταση, αλλά η κοπέλα μου δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα ανδρών μέσα στο χάος. Προσπάθησα να τη βοηθήσω να ξεφύγει από το χάος, αλλά αυτοί οι άνδρες επιτέθηκαν και με κυνήγησαν».

«Έπιασα ένα κουζινομάχαιρο που κάποιος άφησε στο δρόμο κοντά. Μαχαίρωσα κάποιον τυχαία για να προστατεύσω τον εαυτό μου προτού του ξεφύγω. Παρουσιάστηκα στην αστυνομία καθώς θέλω να αποδείξω ότι αυτό ήταν αυτοάμυνα. Δεν θέλω να κάνω κακό σε κανέναν, απλώς προσπαθούσα να προστατεύσω τον εαυτό μου και τη φίλη μου και η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο».

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για περαιτέρω νομικές ενέργειες και καλεί τους εμπλεκόμενους σε συνεντεύξεις και δικαστικές κατηγορίες. Περισσότερη επανεξέταση του CCTV και συζήτηση με το προσωπικό και τη διοίκηση της Gogo είναι σε εξέλιξη για να προσδιοριστεί η σειρά των γεγονότων που οδήγησαν στον καυγά και το μαχαίρι.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.