Φωτιά ξέσπασε σε μικρό τμήμα του εμπορικού κέντρου Central World στην Μπανγκόκ, εκατοντάδες αγοραστές απομακρύνθηκαν

ΦΩΤΟ: Twitter @PetTaxiTH

Μπανγκόκ -

  Φωτιά ξέσπασε σε μια μικρή περιοχή στο εμπορικό κέντρο Central World στην Μπανγκόκ σήμερα το απόγευμα. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή θάνατοι.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά περίπου στις 4:00 σήμερα (3 Νοεμβρίουrd). Καπνός έβγαινε από ένα μικρό μέρος του εμπορικού κέντρου. Εκατοντάδες αγοραστές απομακρύνθηκαν γρήγορα από το εμπορικό κέντρο από φρουρούς ασφαλείας, πυροσβέστες και προσωπικό του εμπορικού κέντρου.

Στις 5:00 η φωτιά τέθηκε τελικά υπό έλεγχο από ομάδες πυροσβεστών που έσπευσαν στην άμεση επέμβαση. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή θάνατοι.

Σε αυτό το στάδιο, οι πυροσβέστες που ερευνούν πιστεύουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα σε μικρούς λαμπτήρες που χρησιμοποιούνται για να στολίσουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο μέσα στο εμπορικό κέντρο. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ακόμη από την Εγκληματολογική Αστυνομία και οι ανακριτές προειδοποίησαν το κοινό να μην βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα.

Αυτή είναι μια ιστορία που εξακολουθεί να αναπτύσσεται και θα ενημερωθεί εάν δημοσιοποιηθούν περισσότερες πληροφορίες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.