Η αστυνομία της Πατάγια και το Τμήμα Δημόσιας Υγείας επιθεωρούν τα καταστήματα κάνναβης και προειδοποιούν για τους ισχύοντες κανόνες

Πατάγια-

Η αστυνομία της πόλης Pattaya, η τουριστική αστυνομία και το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας επιθεώρησαν πολλά καταστήματα κάνναβης γύρω από την Pattaya απόψε, 2 Δεκεμβρίου 2022, για να ελέγξουν τη συμμόρφωση με τους αυστηρότερους κανόνες που τέθηκαν πρόσφατα σε ισχύ στην Ταϊλάνδη.

Οι νέοι κανόνες και κανονισμοί περιλαμβάνουν την απαγόρευση του καπνίσματος εντός των καταστημάτων, αν και ορισμένοι χώροι ήταν δημιουργικοί και έχουν εγκαταστήσει ξεχωριστούς χώρους καπνιστών που δεν αποτελούν μέρος της κύριας επιχείρησης. Εξαιρέσεις είναι επίσης διαθέσιμες με κατάλληλο ιατρικό προσωπικό σε υπηρεσία αλλά μόνο για ιατρικούς σκοπούς, θεωρητικά.

Οι επισκέψεις έλεγξαν τις άδειες, στις οποίες δεν αναφέρθηκαν αποκλίσεις, και προειδοποίησαν επίσης τους χώρους να μην προσπαθήσουν να βρουν γκρίζες ζώνες για να επιτρέπουν στους πελάτες να καπνίζουν μέσα στα καταστήματα.

Επιπλέον, το προσωπικό του καταστήματος κάνναβης προειδοποιήθηκε να μην πουλήσει σε πελάτες κάτω των είκοσι ετών. Η προσοχή σε αυτό το θέμα αυξήθηκε σημαντικά νωρίτερα σήμερα όταν κοινοποιήθηκαν ευρέως viral φωτογραφίες άστεγων παιδιών που κάπνιζαν κάνναβη στην παραλία Pattaya.

Οι αποψινές επισκέψεις ήταν κυρίως εκπαιδευτικές σύμφωνα με τους επιθεωρητές, αλλά προειδοποίησαν ότι εάν οι χώροι παραβιάσουν τους κανόνες θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν έως και ένα χρόνο φυλάκιση ή/και πρόστιμα έως και 20,000 μπατ.

Οι πολιτικοί της Ταϊλάνδης, εν τω μεταξύ, συνεχίζουν να συζητούν και να διαφωνούν για τους τελικούς νόμους για την κάνναβη, ενώ κάποια αντιπολίτευση εξακολουθεί να θέλει να καταστήσει το φυτό εντελώς παράνομο για άλλη μια φορά. Η κάνναβη αποποινικοποιήθηκε στην Ταϊλάνδη στις αρχές Ιουνίου του τρέχοντος έτους, αλλά ήταν ένα συνεχές πολιτικό hot button.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/