Μια ματιά στην εβδομάδα που έρχεται στις ειδήσεις της Ταϊλάνδης: Θα εγκρίνει το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης το κλείσιμο στις 4 το πρωί στις τουριστικές ζώνες;

Ταϊλάνδη-

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία συζητάμε τις ειδήσεις που έρχονται στην Ταϊλάνδη και τις πιο καυτές ιστορίες που πρέπει να ακολουθήσουν για τους αναγνώστες μας.

Αυτή την εβδομάδα, από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου, η κύρια ιστορία μας θα είναι μια ευρέως αναμενόμενη πρόταση που θα γίνει στο υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης σχετικά με τη νόμιμη επέκταση του κλεισίματος της νυχτερινής ζωής σε τουριστικές ζώνες όπως η Πατάγια και το Πουκέτ.

Ωστόσο, ως μια μικρή σημείωση για όσους αναζητούν κάτι να κάνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Πατάγια, υπάρχει το πολυαναμενόμενο Subie Fest στο Bali Hai Pier από τις 3:3 το Σάββατο XNUMX Δεκεμβρίου. Πατήστε ή κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη ιστορία που θα ακολουθήσει θα είναι αναμφίβολα η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Ταϊλάνδης την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου. Μεταξύ των τακτικών συζητήσεων και συναντήσεων, μια πρόταση που έχει τραβήξει την προσοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι η επέκταση των νόμιμων ωρών κλεισίματος της νυχτερινής ζωής σε ζώνες τουρισμού ψυχαγωγίας όπως το Πουκέτ και η Πατάγια.

Η πρόταση υποβλήθηκε από την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης και υποστηρικτές και μπορείτε να διαβάσετε σχετικά κάνοντας κλικ ή πατώντας εδώ.

Ωστόσο, δεν θέλουν όλοι να κρατήσουν το πάρτι μέχρι αργά. Αρκετές ομάδες της αντιπολίτευσης και εξέχοντες γιατροί έχουν εκφράσει την έντονη αντίθεσή τους στην πρόταση όπως μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Prayut Chan-O-Cha, θα λάβει απόφαση την Τρίτη. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η πρόταση θα εγκριθεί, αλλά πολλοί από τους αναγνώστες μας έχουν εκφράσει την οργή τους για τις σκληρές ώρες λήξης, ειδικά κατά τη διάρκεια του τρέχοντος Παγκοσμίου Κυπέλλου και της υψηλής σεζόν.

Τα μέσα TPN θα σας κρατούν ενήμερους για αυτήν την ιστορία όλη την εβδομάδα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/