Οι λάτρεις των αυτοκινήτων θα φιλοξενήσουν την έκθεση αυτοκινήτου Subaru στην Πατάγια στις 3 Δεκεμβρίου στο Wisdom Valley

Πατάγια -

Οι λάτρεις των αυτοκινήτων Pattaya City και Subaru δίνουν τα χέρια για να φιλοξενήσουν το Subie Fest 2022 στις 3 Δεκεμβρίου στο Wisdom Valley.

Σημαντικό η τοποθεσία έχει αλλάξει από την προβλήτα Bali Hai την τελευταία στιγμή!

Αντιδήμαρχος Πατάγια Κρίσνα Ο Boonsawas συνήλθε με τους λάτρεις του αυτοκινήτου της Subaru την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, για να προετοιμαστούν για το επερχόμενο Subie Fest.

----
Το Subie Fest είναι μια τεράστια έκθεση αυτοκινήτων Subaru όπου οι λάτρεις της Subaru θα ξεφορτώσουν πάνω από 300 αυτοκίνητα στο Wisdom Valley για να κάνουν παρέα, να ενισχύσουν τον τουρισμό και να συγκεντρώσουν κεφάλαια για να δωρίσουν στο Κέντρο Ανάπτυξης Ευημερίας Ηλικιωμένων στο Banglamung και στο καταφύγιο Love Animal στο Bang Saray. .

----

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου, δύο εβδομάδες πριν από την Αυτοκίνητο Pattaya στην παραλία στις 17 Δεκεμβρίου, στο Wisdom Valley. Εάν είστε λάτρης της Subaru, μην περιμένετε! Το Φεστιβάλ ξεκινά γύρω στις 3 το μεσημέρι και μέχρι αργά. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

----

Θα υπάρχουν επίσης πολλές δραστηριότητες, όπως οι νεότερες εκθέσεις αυτοκινήτου Subaru, αξεσουάρ Subaru, φώτα και ήχοι, ζωντανή μουσική, φαγητό, ποτά και πολλά άλλα. Απολαύστε το ποτό με το όμορφο τοπίο.

—–_—-

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν όλα τα μοντέλα του αυτοκινήτου Subaru που θα είναι η μεγαλύτερη και η πρώτη εκδήλωση Subaru στην Ταϊλάνδη.

----

Το Subie Fest Night Party θα είναι από τις 10:00 έως τα μεσάνυχτα. Μην το χάσετε!!

Το Wisdom Valley βρίσκεται εδώ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.