Το NBTC εγκρίνει 600 εκατομμύρια μπατ για δωρεάν μετάδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022

ΦΩΤΟ: thaipost

Ταϊλάνδη -

Η Εθνική Επιτροπή Ραδιοτηλεόρασης και Τηλεπικοινωνιών (NBTC) ενέκρινε 600 εκατομμύρια μπατ για το δικαίωμα μετάδοσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου 2022 για τους τηλεθεατές στην Ταϊλάνδη με δωρεάν χρέωση.

Ο κ. Trairat Wiriyasirikul, αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Εθνικής Επιτροπής Ραδιοτηλεόρασης και Τηλεπικοινωνιών (NBCT) δήλωσε σήμερα (9 Νοεμβρίου)th), «Το NBTC ενέκρινε έναν προϋπολογισμό για το δικαίωμα ζωντανής μετάδοσης του «FIFA World Cup Final 2022. Οι αγώνες θα είναι από τις 20 Νοεμβρίουth μέχρι τον Δεκέμβριο του 18th, 2022 στη Ντόχα στο Κατάρ.

«Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 600 εκατομμύρια μπατ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και άλλων τελών και θα είναι για τους τηλεθεατές στην Ταϊλάνδη για να παρακολουθήσουν δωρεάν ζωντανή μετάδοση των 64 αγώνων μέσω κάθε πλατφόρμας», εξήγησε ο κ. Τραϊράτ.

«Αυτό γίνεται για να επιτραπεί σε άτομα με αναπηρία, άτομα με χαμηλό εισόδημα και άτομα που έχουν λιγότερες πιθανότητες να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα NBTC καθώς όλοι είναι ίσοι. Επιπλέον, αυτός ο τελικός γύρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA είναι ένα από τα επτά στοιχεία που έχει το NBTC ως «Must Have» κανόνες για δωρεάν μετάδοση για τους θεατές στην Ταϊλάνδη», πρόσθεσε ο κ. Trairat.

Το TPN σημειώνει ότι οι αρχικές πληροφορίες από το Παγκόσμιο Κύπελλο ανέφεραν ότι τα δικαιώματα θα είναι 1.2 δισεκατομμύρια και δεν είναι σαφές από πού θα προέλθει το υπόλοιπο του προϋπολογισμού ή εάν το ποσό που αναφέρθηκε προηγουμένως προσαρμόστηκε, έκπτωση ή λανθασμένο.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.