Δεκατέσσερις επαρχίες στη νότια Ταϊλάνδη υποφέρουν από πλημμύρες, ενώ ο δροσερός καιρός επιμένει στο βορρά

Ταϊλάνδη -

Το Υπουργείο Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) αναφέρει ότι δεκατέσσερις επαρχίες στη Νότια Ταϊλάνδη πλήττονται από πλημμύρες, ενώ στο βόρειο τμήμα της Ταϊλάνδης η θερμοκρασία έχει πέσει.

Το DDPM αναφέρει ότι ένας νοτιοδυτικός μουσώνας έχει καλύψει τη Θάλασσα Ανταμάν και τον Κόλπο της Ταϊλάνδης προκαλώντας ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες. Η υψηλή πίεση καλύπτει το βόρειο τμήμα της Ταϊλάνδης από τον περασμένο μήνα.

Δεκατέσσερις επαρχίες εξακολουθούν να υποφέρουν από πλημμύρες και επηρεάζουν συνολικά 180,442 οικογένειες. Εν τω μεταξύ, η στάθμη του νερού συνέχισε να μειώνεται.

Το Narathiwat έχει ανακοινωθεί ως περιοχή καταστροφής από πλημμύρες. Πολλές τοπικές γέφυρες έχουν καταστραφεί από τις πλημμύρες. Οι αρχές έχουν βοηθήσει τους ντόπιους να εγκαταστήσουν προσωρινές γέφυρες.

Στο βόρειο τμήμα της Ταϊλάνδης οι θερμοκρασίες του καιρού έχουν πέσει έως και δύο βαθμούς Κελσίου τα πρωινά με ασθενή ομίχλη.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.