Γερμανός στην Πατάγια έχει έντονη αντιπαράθεση με την αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ για τη σύλληψή του για φερόμενη υπέρβαση διαμονής

Πατάγια -

Ένας Γερμανός στην Πατάγια είχε έντονη αντιπαράθεση με την αστυνομία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φοβόταν να συλληφθεί για υποτιθέμενη παραμονή.

Η αστυνομία του Banglamung, οι αξιωματικοί μετανάστευσης, οι υπάλληλοι της δημόσιας υγείας, οι υπάλληλοι διάσωσης και η Pattaya News έφτασαν στο εν λόγω σπίτι στο Soi Panya Nimit στο Nongprue αργά σήμερα το απόγευμα (7 Νοεμβρίου).

Ο κ. Tomas Veit, 47 ετών, Γερμανός υπήκοος, βρέθηκε σε εξαγριωμένη και ακανόνιστη κατάσταση σύμφωνα με την αστυνομία του Banglamung. Προσπαθούσε να καλέσει στο τηλέφωνο την 35χρονη Γερμανίδα σύζυγό του για βοήθεια, ενώ του έδειχνε ένα μαχαίρι στο λαιμό μέσα στο σπίτι και αρνιόταν να παραδοθεί σε αξιωματικούς μετανάστευσης ή αστυνομία, καθώς και να τους αρνηθεί την είσοδο.

Αφού τηλεφώνησε στη γυναίκα του, έβαλε φωτιά σε μια μπαταρία και μια δεξαμενή βενζίνης 15 κιλών απειλώντας να κάψει ολόκληρο το σπίτι. Τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά με νερό. Οι αξιωματικοί δεν μπόρεσαν να εισέλθουν αναγκαστικά στο σπίτι καθώς υπήρχαν τρία σκυλιά, δύο συμπεριλαμβανομένων των ροτβάιλερ, που φαινόταν να προστάτευαν τον Γερμανό, ακολουθώντας τις εντολές του και ήταν επιθετικοί με όλα τα άλλα μέρη.

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε για μία ώρα καθώς ο κ. Τόμας συνέχισε να καταστρέφει αντικείμενα γύρω από το σπίτι και να απειλεί φραστικά τους αστυνομικούς από το σπίτι. Στη συνέχεια, ο κ. Tomas ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του και κάθισε εκεί για λίγο πριν επιστρέψει στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να τραβήξει καλώδια υψηλής τάσης κοντά στο σπίτι και επίσης φέρεται να πέταξε μπουκάλια στους αστυνομικούς.

Η Γερμανίδα σύζυγός του έφτασε στο σημείο μετά από απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, το όνομα της οποίας αποκαλύφθηκε, και σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησε να συνεργαστεί με την αστυνομία της Ταϊλάνδης για να αποσπάσει την προσοχή και να ηρεμήσει τον σύζυγό της. Μίλησε μαζί του στο μπροστινό μέρος του σπιτιού επιτρέποντας στην αστυνομία να εισέλθει αναγκαστικά και να συλλάβει τον κ. Τόμας χωρίς να τραυματιστούν οι ίδιοι ή ο κ. Τόμας.

Ο κ. Τόμας παρέμεινε σε κατάσταση επιθετικότητας και μη συνεργασίας καθ' όλη τη διάρκεια της σύλληψης. Δεν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του στην αστυνομία ή στους δημοσιογράφους.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Banglamung, συνταγματάρχης Nawin Sinturat, είπε στο Pattaya News ότι ειδοποιήθηκαν από γείτονες του υπόπτου ότι οι αλλοδαποί που ζούσαν σε αυτό το σπίτι είχαν προηγουμένως προκαλέσει προβλήματα. Τα σκυλιά τους φέρεται να κυνηγούσαν παιδιά και μηχανάκια. Οι αξιωματικοί της υπηρεσίας μετανάστευσης διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι είχε παραμείνει κατά τη διάρκεια της έρευνας και ήρθαν να προβούν σε μια συνήθη σύλληψη του κ. Tomas όταν εκείνος αντιστάθηκε.

Ο κ. Τόμας παραμένει υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου και αντιμετωπίζει πολλαπλές πιθανές κατηγορίες πέρα ​​από την υποτιθέμενη υπέρβαση. Θα αντιμετωπίσει αυτές τις κατηγορίες σε ένα δικαστήριο της Ταϊλάνδης και στη συνέχεια πιθανότατα θα υποβληθεί σε διαδικασία απέλασης και στη μαύρη λίστα σύμφωνα με τον συνταγματάρχη Nawin.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.