Κανένας θάνατος μετά από καταστροφική σύγκρουση φορτηγού στο Μπανγκλαμούνγκ

Μπανγκλαμούνγκ -

Ένας οδηγός και ο συνοδηγός του επέζησαν από θαύμα από ένα φρικτό δυστύχημα μετά από συντριβή δύο φορτηγών στο Banglamung.

Η αστυνομία Huayyai ειδοποιήθηκε για το ατύχημα σήμερα το πρωί (6 Νοεμβρίουth) στον δρόμο Hauyyai – Chak Ngaew στην υποπεριοχή Hauyyai.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν τα φορτηγά που είχαν υποστεί σοβαρές ζημιές, σχεδόν ολοκληρωτικά.

Ένας οδηγός, ο κ. Teerapong Chanoat, 31 ετών, είχε κολλήσει μέσα στην καμπίνα. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα. Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να τον απεγκλωβίσουν τα σωστικά συνεργεία με υδραυλικό κόφτη. Ο συνεπιβάτης του, ένας εργαζόμενος στη Μιανμάρ, είχε υποστεί διάφορα τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή του. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.

Οι συνεργάτες διάσωσης είπαν ότι ήταν θαύμα και οι δύο άνδρες που επέζησαν με βάση τη ζημιά στο όχημα.

Οι συνεργάτες διάσωσης βρήκαν ένα άλλο φορτηγό που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές. Ο οδηγός, ο κ. Teeradet Jaikwang, 30 ετών είπε στο Pattaya News ότι οδηγούσε στη λωρίδα του. Δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί. Ευτυχώς δεν έχει τραυματιστεί.

Η αστυνομία ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος για πιθανή νομική ενέργεια.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.