ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία της Ταϊλάνδης κυνηγά τον φερόμενο πραγματικό ιδιοκτήτη του κλαμπ One Pattaya που έγινε επιδρομή, κλείσιμο ματιών για 5 χρόνια

Πατάγια -

Ο πραγματικός ιδιοκτήτης του CLUB ONE PATTAYA πιστεύεται από την αστυνομία της Pattaya ότι είναι Κινέζος υπήκοος με μακρύ ποινικό μητρώο, ενώ ο αναπληρωτής γενικός επιθεωρητής της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης είπε ότι σχεδιάζει να επιβάλει κλείσιμο για 5 χρόνια στον χώρο.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο διευθυντής του CLUB ONE Pattaya - μιας διάσημης παμπ στην οποία έπεσαν οι αρχές επιβολής του νόμου στην Πατάγια χθες, 23 Οκτωβρίου - ζήτησε συγγνώμη για την ανυπακοή των πελατών στην επιθεώρηση και φέρεται να παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να ελέγξει τη χρήση παράνομων ναρκωτικών από θαμώνες στον χώρο.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Πολ. Ο υποστράτηγος Panurat Lakboon, Αναπληρωτής Γενικός Επιθεωρητής της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, προήδρευσε σε συνάντηση με την Αστυνομική Περιφέρεια 2 και την αστυνομία της Πατάγια γύρω στο μεσημέρι σήμερα, 24 Οκτωβρίου, για να συζητήσουν ένα επίμαχο περιστατικό όπου περισσότεροι από 200 θαμώνες στο CLUB ONE PATTAYA μπόρεσαν να διέφυγε από την επιθεώρηση αφού φέρεται να διαπιστώθηκε ότι κάποιοι είχαν πάρει παράνομα ναρκωτικά.

Πολ. Ο υποστράτηγος Panurat είπε ότι θα ασκήσει περισσότερες κατηγορίες εναντίον του μάνατζερ του CLUB ONE PATTAYA, Nitipat Chokchaithanaphorn, επειδή ισχυρίστηκε ψευδώς ότι είχε σχέση με τον Κυβερνήτη του Chonburi, προσθέτοντας ότι ο διευθυντής είχε σπιλώσει τη φήμη των αρχών επιβολής του νόμου.

Ο αναπληρωτής γενικός επιθεωρητής έδωσε επίσης εντολή στην αστυνομία της Πατάγια να επιθεωρήσει ξανά τον χώρο για να διαπιστώσει εάν λειτουργούσε με κατάλληλη άδεια. Εκτός από αυτό, ο φερόμενος πραγματικός ιδιοκτήτης του CLUB ONE PATTAYA, "Gu Yeo (Alias)," θα κληθεί για ανάκριση. Είναι Κινέζος υπήκοος που φέρεται να συνδέεται με πολλές υποθέσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και ναρκωτικών, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας.

Όσο για την παμπ, ο Πολ. Ο Αντιστράτηγος Πανουράτ θα συλλέξει αποδεικτικά στοιχεία για να συντάξει τη δίωξη να προτείνει στον Κυβερνήτη του Τσονμπούρι να κλείσει βίαια τον χώρο για πέντε χρόνια σύμφωνα με τον αριθμό διαταγής 22/2558 του Εθνικού Συμβουλίου για την Ειρήνη και την Τάξη (NCPO). Όλα τα ναρκωτικά που ανακαλύφθηκαν εντός του χώρου θα ελεγχθούν για δακτυλικά αποτυπώματα για να βρεθούν οι ιδιοκτήτες, πρόσθεσε ο Panurat.

Αναφέρεται επίσης ότι η αστυνομία της Πατάγια θα κινήσει νομικά μέτρα εναντίον τριών ανδρών που φαινόταν να υποκινούν άλλους θαμώνες να σπρώξουν την αστυνομία για να διαφύγουν. Αυτά τα άτομα θα κατηγορηθούν για παρέμβαση στην επιβολή του νόμου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.