ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο μάνατζερ της λέσχης Raided Pattaya ζητά συγγνώμη για τη φυγή των πελατών, λογομαχώντας με την αστυνομία

Πατάγια -

Ο διευθυντής του CLUB ONE Pattaya - μιας διάσημης παμπ στην οποία έπεσαν οι αρχές επιβολής του νόμου στην Πατάγια χθες, 23 Οκτωβρίου - ζήτησε συγγνώμη για την ανυπακοή των πελατών στην επιθεώρηση και φέρεται να παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να ελέγξει τη χρήση παράνομων ναρκωτικών από θαμώνες στον χώρο.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Έφοδος έγινε σήμερα τα ξημερώματα, 23 Οκτωβρίου, σε δημοφιλή χώρο διασκέδασης, το CLUB ONE Pattaya. Ένας αριθμός ναρκωτικών βρέθηκε και κατασχέθηκε, ενώ περίπου 200 Ταϊλανδοί και ξένοι πελάτες διέφυγαν.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Ο Κυβερνήτης του Chonburi εξέδωσε μια επείγουσα οδηγία χθες, 23 Οκτωβρίου, μετά από μια viral δήλωση που φέρεται να έκανε ο διευθυντής του CLUB ONE PATTAYA, Nitipat Chokchaithanaphorn, ο οποίος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με τον Κυβερνήτη Chonburi και μάλιστα δειπνούσε τακτικά μαζί του.

Στην οδηγία, ο κυβερνήτης επιβεβαίωσε ότι δεν είχε γνωρίσει ή συναντήσει ποτέ τον διευθυντή της παμπ πριν και συγκέντρωνε αποδεικτικά στοιχεία για να κινηθεί νομικά εναντίον του για τη δήλωσή του.

Ο κυβερνήτης πρόσθεσε ότι ο λόγος που περισσότεροι από 200 πελάτες του CLUB ONE PATTAYA μπόρεσαν να ξεφύγουν από τα τεστ ναρκωτικών ήταν ότι ήταν σε μεγάλο βαθμό περισσότεροι από την αστυνομία της Pattaya και ότι ο χώρος είχε πολλές εξόδους.

Επιπλέον, οι αξιωματικοί της εφόδου έπρεπε να απέχουν από το να κλείσουν βίαια τις πύλες για να αποφύγουν μια βίαιη σύγκρουση, καθώς οι περισσότεροι πελάτες ήταν μεθυσμένοι και στριμωγμένοι στην μπροστινή πύλη, με αποτέλεσμα πολλοί να μπορέσουν να γλιστρήσουν, σύμφωνα με τον Κυβερνήτη του Τσονμπούρι.

Εν τω μεταξύ, ο μάνατζερ του CLUB ONE PATTAYA, Nitipat Chokchaithanaphorn, ο οποίος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya μετά το περιστατικό, ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος ενώ έλεγε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε τον Κυβερνήτη του Chonburi και συχνά δειπνούσε μαζί του. «Λυπάμαι πραγματικά που κάνω έναν τέτοιο ισχυρισμό. Ήμουν μεθυσμένος και φοβόμουν ότι η παμπ μου θα κλείσει», είπε ο Nitipat στην αστυνομία της Pattaya.

Ο διευθυντής ισχυρίστηκε επίσης ότι συμμορφωνόταν πάντα με τους κανονισμούς σχετικά με τα παράνομα ναρκωτικά, τα όπλα και την ασήμαντη πρόσβαση. Ωστόσο, φέρεται να παραδέχτηκε ότι η χρήση παράνομων ναρκωτικών εντός του χώρου του ήταν εκτός ελέγχου καθώς υπήρχαν πολλοί πελάτες.

Ο διευθυντής της παμπ αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες: 1. Πώληση οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια, 2. Πώληση οινοπνευματωδών ποτών μετά τη νόμιμη προθεσμία, 3. Λειτουργία χώρου διασκέδασης χωρίς άδεια και 4. Επιτρέπει ή δεν απαγορεύει τη μεταφορά όπλων, εκρηκτικών ή παράνομης ναρκωτικά στο χώρο.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Pattaya Kunlachart Kunlachai αποκάλυψε στο The Pattaya News ότι το CLUB ONE PATTAYA έλαβε εντολή να κλείσει από χθες, 23 Οκτωβρίου μέχρι νεωτέρας. Επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία της Πατάγια δεν θα δεχόταν ποτέ παράνομες προσφορές από φορείς εκμετάλλευσης χώρων για να εξαιρέσει τους χώρους τους από την επιθεώρηση.

Ένα σημείο ελέγχου θα δημιουργηθεί μπροστά από το CLUB ONE PATTAYA για να ελέγχει τυχαία τα διερχόμενα οχήματα γύρω από την περιοχή, είπε ο αρχηγός της αστυνομίας.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.