Βοηθήστε στην υποστήριξη και την ανάπτυξη των τοπικών σας ειδήσεων στην Ταϊλάνδη και την Πατάγια!

Γεια σε όλους!

Αρχικά, η κύρια σελίδα μας για δωρεές για χρήστες που δεν είναι χρήστες του Facebook μπορείτε να τη βρείτε εδώ, να την δείτε και κάντε κλικ εδώ.

Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με το Facebook στο πρόγραμμα συνδρομών θαυμαστών. Ως μια μικρή, τοπική εταιρεία ειδήσεων της Ταϊλάνδης με τους δικούς μας επιτόπου ρεπόρτερ, ομάδα βίντεο και φωτογραφιών, παρέχουμε όλο το περιεχόμενό μας δωρεάν και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε στον ιστότοπό μας και στα κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, χωρίς κανένα άρθρο πληρωμής όρια κ.λπ.
-=-=-=-==–=-=-
Ωστόσο, καλωσορίζουμε την υποστήριξή σας περισσότερο από ποτέ για να συνεχίσουμε να παρέχουμε αμερόληπτες, ουδέτερες, τοπικές, ελεγμένες, έγκαιρες, σχετικές ειδήσεις στην περιοχή μας με πολύ περιορισμένη διαφήμιση.
-=—=–=-=-=-=-=
Για μόνο 169 μπατ το μήνα, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό και μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Αυτό θα σας δώσει ένα προσαρμοσμένο σήμα "υποστηρικτής" στη σελίδα μας και στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ένα ιδιωτικό φόρουμ και μια ομάδα συζήτησης όπου θα δημοσιεύονται πρόσθετες πληροφορίες για ειδήσεις και στοιχεία και θα έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο. Συχνά δημοσιεύουμε επιπλέον φωτογραφίες, ακόμη και βίντεο, καθώς και προεπισκοπήσεις επερχόμενων άρθρων. Στο μέλλον, αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προσκαλέσει τοπικούς υποστηρικτές στα «δημαρχεία», να συναντήσει τοπικούς αξιωματούχους και άλλους και να προσκαλέσει αποκλειστικές εκδηλώσεις και φιλανθρωπικά εγχειρήματα για να γίνει η κοινότητά μας καλύτερος.
-=-=-=-=-=-=-=-
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ΟΛΕΣ οι βασικές ειδήσεις μας θα εξακολουθούν να είναι δωρεάν και ΔΕΝ υπάρχουν αποκλειστικά άρθρα ειδήσεων για υποστηρικτές…θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όλους τους αναγνώστες μας, ακόμη και εκείνους που μπορεί να μην έχουν την οικονομική επιθυμία ή την ικανότητα να γίνει υποστηρικτής. Σε καμία περίπτωση, το σχήμα ή η μορφή δεν είναι ένα paywall… είναι απλώς ένας τρόπος για όσους θέλουν να μας υποστηρίξουν να λάβουν κάποια επιπλέον πρόσθετα οφέλη και προνόμια.
-=-=-=-=-==-=-=
Εκτιμούμε όλους τους αναγνώστες μας, ανεξαρτήτως οικονομικής συνεισφοράς, και εργαζόμαστε μόνο για την παροχή περισσότερου δωρεάν περιεχομένου, όχι λιγότερο.
-=-==–=-=-==-=-
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάσατε και μας στηρίξατε. Εάν επιλέξετε να μας υποστηρίξετε, απλώς κάντε κλικ στο Γίνετε υποστηρικτής στην κύρια σελίδα μας στο Facebook ή παρακάτω και ακυρώστε το ανά πάσα στιγμή. Εάν όχι, σας καλωσορίζουμε ως αναγνώστες και σας ευχαριστούμε που διαβάσατε. Ακόμη και ένας μόνο μήνας συνδρομής μας κάνει να παράγουμε τακτικά, ποιοτικά νέα για τους αναγνώστες μας.
-=-=-=-=-=-==–=-
Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τη φροντίδα!
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/