Καθώς ο ξένος τουρισμός ανακάμπτει στην Πατάγια, τόσο αυξάνεται το ενδιαφέρον για τα διαδικτυακά φόρουμ και τα κοινωνικά μέσα της Πατάγια

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Μετά από δυόμισι χρόνια πανδημίας Covid-19 που ουσιαστικά έκλεισε την τουριστική βιομηχανία της Πατάγια, τα πράγματα αρχίζουν επιτέλους να φαίνονται ελαφρώς προς τα πάνω για την Πατάγια και την Ταϊλάνδη.

Για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2019, η πόλη φαίνεται ότι θα έχει μια πραγματική «υψηλή περίοδο» τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο χωρίς εκτεταμένο κλείσιμο συνόρων, επιχειρηματικούς περιορισμούς, εντολές Covid, νυχτερινή ζωή και διασκέδαση και οτιδήποτε άλλο ήρθε στον κόσμο κατά τη διάρκεια η πανδημία.

Ναι, εξακολουθούν να υπάρχουν ζητήματα, πολλά από αυτά εκτός του άμεσου ελέγχου της Ταϊλάνδης, όπως ο πληθωρισμός σε όλο τον κόσμο, η συνεχιζόμενη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η αύξηση των τιμών του πετρελαίου και οι ακριβές πτήσεις, η Κίνα εξακολουθεί να δεσμεύεται σε μια στρατηγική Covid Zero και πολλά άλλα. Αλλά η Ταϊλάνδη έχει ανακοίνωσε ότι από την 1η Οκτωβρίου το έκτακτο διάταγμα που ίσχυε από τον Μάρτιο του 2020 καταργείται και οι τουρίστες και οι επισκέπτες δεν θα χρειαστεί να κάνουν τεστ για Covid-19, να αποδείξουν την εμβολιαστική τους κατάσταση, να εμβολιαστούν ή οποιοδήποτε άλλο μέτρο, ανοίγοντας τελικά πλήρως τη χώρα. Η Ταϊλάνδη υποβαθμίζει επίσης τον Covid-19 σε ασθένεια που πρέπει να παρακολουθείται και διαλύει το κέντρο επιχειρήσεων Covid-19.

Επιπλέον, η Ταϊλάνδη επεκτείνει επίσης την περίοδο για βίζα κατά την άφιξη και απαλλαγή από την υποχρέωση θεώρησης τους επόμενους μήνες τουλάχιστον, επιτρέποντας στους ανθρώπους να κάνουν εύκολα μεγαλύτερες διακοπές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό κάντε κλικ εδώ

Ο ενθουσιασμός είναι έκδηλος σε πολλά διαδικτυακά φόρουμ, ομάδες, κοινότητες και παρόμοια αντικείμενα όπου πολλοί άνθρωποι σχεδιάζουν (ή έχουν ήδη) να επιστρέψουν στην Ταϊλάνδη, πολλοί για πρώτη φορά από το 2019 ή τις αρχές του 2020.

Ο ιστότοπος του ίδιου του Pattaya News μεγαλώνει μήνα με μήνα πρόσφατα, δείχνοντας αυξανόμενο ενδιαφέρον για την πόλη και την περιοχή, ειδικά όσον αφορά τις τουριστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες καθώς και τις αλλαγές στην περιοχή. Η ηγεσία της Pattaya έχει δεσμευτεί για διαφορετικές εκδηλώσεις κάθε Σαββατοκύριακο για να προωθήσει τον τουρισμό, έτσι πάντα κάτι συμβαίνει σε τοπικό επίπεδο και καλύπτουμε κάθε εκδήλωση εδώ στο The Pattaya News. Έχουμε επίσης μια ενεργή ομάδα μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook εδώ για να συζητάμε τοπικά δρώμενα.

Για όσους ενδιαφέρονται μόνο για εκδηλώσεις, επιχειρηματικά στιγμιότυπα, φεστιβάλ, τουριστικές συμβουλές, ό,τι ανοίγει και νέα και γενικά μέσα ενημέρωσης "τι συμβαίνει" στην Πατάγια έχουμε επίσης την αδελφή μας ιστοσελίδα Pattaya Unplugged εδώ, η οποία εστιάζει καθαρά σε «θετικά» πράγματα στην πόλη και δείχνοντας τι έχει να προσφέρει η Pattaya, καθώς και συμβουλές και συμβουλές σε νέους επισκέπτες. Το Pattaya Unplugged βρισκόταν σε μεγάλο βαθμό στον πάγο κατά τη διάρκεια της πανδημίας λόγω του ότι ήταν κλειστό για πολλά από τα δύο χρόνια, αλλά αναπτύσσεται και δραστηριοποιείται ξανά πρόσφατα.

Οι ομάδες του Facebook που είναι αφιερωμένες στην Pattaya γενικά έχουν δει αυξανόμενη επισκεψιμότητα και με αυτό, φυσικά, πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις τιμές, τις αλλαγές, το τι είναι ανοιχτό και τι όχι, την ψυχαγωγία που προσφέρεται και πολλά άλλα. Πολλές από αυτές τις ομάδες ήταν επίσης ουσιαστικά «νεκρές» κατά τη διάρκεια της πανδημίας και των σκληρών συνοριακών περιορισμών, αλλά η αυξανόμενη δέσμευση και ζωντάνια τους μιλάει καλά για το άμεσο τουριστικό μέλλον της Πατάγια.

Κανάλια YouTube αφιερωμένα στην Πατάγια, όπως το Ridez4Kickz, έχουν επίσης δει σημαντική ανάπτυξη μετά την πανδημία και ενδιαφέρον από τουρίστες και επισκέπτες. Το ίδιο το YouTube της Pattaya News αναπτύσσεται επίσης σταθερά και στο εγγύς μέλλον θα ανανεωθεί ώστε να επικεντρωθεί πλήρως στην ανάδειξη των καλύτερων της Πατάγια και στην παροχή ακριβών, πραγματικών, επί τόπου πληροφοριών για την περιοχή.

Τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, ένας από τους παλαιότερους πίνακες μηνυμάτων και φόρουμ της Pattaya, Οι Pattaya Addicts (PA), ανέφεραν ότι βλέπουν τις ισχυρότερες εγγραφές και εγγραφές νέων χρηστών από πολύ πριν από τον Covid-19, αντανακλώντας την αύξηση του ενδιαφέροντος για επίσκεψη στην Πατάγια συνολικά. Το φόρουμ, το μεγαλύτερο της Pattaya, υπάρχει από το 2006 και εξακολουθεί να είναι έντονα ενεργό και γεμάτο αφοσιωμένους χρήστες, ειδικά εκείνους που μπορεί για τον έναν ή τον άλλο λόγο να επιλέξουν να μην χρησιμοποιούν το Facebook ή άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το φόρουμ υπερηφανεύεται για μια κοινότητα "ωραίο να είσαι ωραίος" που παρέχει συμβουλές, γνώσεις, υποστήριξη και καθοδήγηση σε άλλα μέλη, ειδικά σε επισκέπτες που είναι νέοι στην Πατάγια. Το φόρουμ διοργανώνει επίσης τακτικά εκδηλώσεις, συναντήσεις, ανιχνεύσεις μπαρ και άλλες δραστηριότητες. Μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας το φόρουμ (είναι δωρεάν!) Εδώ.

Σε συνδυασμό, η αυξανόμενη παρουσία των διαδικτυακών φόρουμ, ομάδων και πολλών άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Pattaya μιλά για μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την Πατάγια και ως αποτέλεσμα υψηλότερες επισκέψεις και τουρισμό στο εγγύς μέλλον!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/