PR: Η Ταϊλάνδη τερματίζει το διάταγμα έκτακτης ανάγκης COVID-19 στις 30 Σεπτεμβρίου 2022

Μπανγκόκ, 23 Σεπτεμβρίου 2022 – Το Κέντρο Διοίκησης Καταστάσεων COVID-19 της Ταϊλάνδης (CCSA) ανακοίνωσε τη λήξη του διατάγματος έκτακτης ανάγκης COVID-19 σε εθνικό επίπεδο στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, καθώς το βασίλειο επαναταξινομεί τον COVID-19 από «επικίνδυνη μεταδοτική ασθένεια» σε «μεταδοτική ασθένεια υπό επιτήρηση». από 1 Οκτωβρίου 2022.

Η CCSA δήλωσε επίσης ότι από την 1η Οκτωβρίου 2022, οι διεθνείς ταξιδιώτες στην Ταϊλάνδη δεν θα απαιτείται πλέον να επιδεικνύουν απόδειξη εμβολιασμού ή αποτελέσματα δοκιμών ATK.

Η λήξη του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης COVID-19, το οποίο έχει τεθεί σε ισχύ 19 φορές από τις 25 Μαρτίου 2020, θα έχει ως αποτέλεσμα την αυτόματη διάλυση του CCSA και όλους τους κανονισμούς, ανακοινώσεις και εντολές που εκδίδονται από τον Πρωθυπουργό και το Υπουργικό Συμβούλιο το διάταγμα να ανακληθεί.

Από την πανδημία, η Ταϊλάνδη άνοιξε ξανά σταδιακά στον διεθνή τουρισμό ξεκινώντας τον Ιούλιο του 2021 με τα προγράμματα Phuket Sandbox, Samui Plus και 7+7 Extension. Ακολούθησε ένα χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας τεσσάρων φάσεων από τον Οκτώβριο του 2021 έως τον Ιανουάριο του 2022.

Το βασίλειο εισήλθε στο στάδιο πλήρους επαναλειτουργίας από την 1η Ιουλίου 2022, με την κατάργηση του συστήματος εγγραφής Pass της Ταϊλάνδης και οι ξένοι υπήκοοι πρέπει να επιδείξουν μόνο αποδεικτικό εμβολιασμού ή αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής ATK εντός 72 ωρών από το ταξίδι, αυτό θα αρθεί από την 1η Οκτωβρίου 2022 και μετά.

Επιπλέον, το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε την παράταση της περιόδου παραμονής σε 45 ημέρες (από 30 ημέρες) για τους τουρίστες από χώρες/περιοχές που δικαιούνται απαλλαγή από την υποχρέωση θεώρησης και σε 30 ημέρες (από 15 ημέρες) για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις για βίζα κατά την άφιξη (VOA) . Αυτό θα ισχύει από την 1η Οκτωβρίου 2022 έως τις 31 Μαρτίου 2023.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/