7χρονο αγόρι πνίγηκε σε βίλα με πισίνα στο Sattahip, Chonburi

ΦΩΤΟ: กู้ภัยสว่างโรจนธรรมสถาน สัตหีบ

Sattahip, Chonburi —

Ένα 7χρονο αγόρι πνίγηκε σε μια πισίνα βάθους 1.2 μέτρων σε μια βίλα με πισίνα στην περιοχή Sattahip, Chonburi.

Οι υπηρεσίες διάσωσης Sattahip έσπευσαν σε μια άγνωστη βίλα με πισίνα στην περιοχή Sattahip στις 6:30 μ.μ. χθες, 19 Σεπτεμβρίου, αφού έλαβαν αναφορά ότι ένα 7χρονο αγόρι πνίγηκε σε μια πισίνα.

ΦΩΤΟ: กู้ภัยสว่างโรจนธรรมสถาน สัตหีบ

Η σκηνή του περιστατικού ήταν μια ιδιωτική κατοικία που τροποποιήθηκε ως βίλα με πισίνα. Το αγόρι βρέθηκε σε μια πισίνα από μια καμαριέρα, της οποίας το όνομα δεν έγινε γνωστό, η οποία ήρθε να καθαρίσει το σπίτι το βράδυ, σύμφωνα με τον Πολ. Αντισυνταγματάρχης Kawin Juirod από το αστυνομικό τμήμα Sattahip.

Η αστυνομία ανέκρινε τον πατέρα του αγοριού, Σουρασάκ (το επίθετο αποκρύφθηκε από την αστυνομία για να προστατεύσει την ταυτότητα του παιδιού). Ο Σουρασάκ είπε στο The Pattaya News ότι βγήκε έξω για να δουλέψει ως συνήθως και επέστρεψε σπίτι το βράδυ για να βρει τον γιο του να παίζει ακόμα στο σπίτι. Στη συνέχεια ο πατέρας πήγε να δει έναν γιατρό και αργότερα ενημερώθηκε από την υπηρέτρια ότι ο γιος του πνίγηκε.

Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν το αγόρι είχε μείνει χωρίς επίβλεψη, ενώ ο πατέρας εργαζόταν και έτρεχε τις δουλειές του και ο αντισυνταγματάρχης Kawin δήλωσε στον Τύπο ότι αυτό ήταν υπό εξέταση.

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Kawin υποψιάστηκε ότι το αγόρι μπορεί να σκαρφάλωσε πάνω από έναν φράχτη για να φτάσει στην πισίνα πριν πέσει κατά λάθος μέσα σε αυτήν. Η σορός του 7χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω έρευνα. Αυτό σηματοδοτεί τον 3ο πνιγμό σε βίλα με πισίνα στην περιοχή Chonburi φέτος. Παρόμοια τραγωδία συνέβη και στο Sattahip όταν ένα 4χρονο αγόρι πνίγηκε σε μια βίλα με πισίνα πριν από λίγους μήνες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.