4χρονο αγόρι από την Ταϊλάνδη πνίγηκε σε βίλα με πισίνα στο Chonburi

Sattahip, Chonburi —

 Ένα 4χρονο αγόρι από την Ταϊλάνδη πνίγηκε σε μια βίλα με πισίνα στο Sattahip και πέθανε αφού βυθίστηκε για ένα λεπτό.  

Γύρω στις 8.30 μ.μ. χθες, 29 Μαΐου, το Κέντρο Διάσωσης Sawang Rojanathamsathan απάντησε σε αναφορά ενός 4χρονου αγοριού από την Ταϊλάνδη που δυστυχώς πέθανε μετά από πνιγμό σε πισίνα κατά τη διάρκεια των διακοπών του με την οικογένειά του σε μια βίλα με πισίνα στο Bang Saray. υποπεριοχή, περιοχή Sattahip, Chonburi. 

Η τραγωδία συνέβη σε διώροφη ιδιωτική βίλα. Το αγόρι φέρεται να έπαιζε μόνος του στην πισίνα ενώ η οικογένειά του έτρωγε κοντά στο πίσω μέρος του σπιτιού. Στη συνέχεια, το αγόρι έπεσε στην πισίνα και πέθανε αφού βυθίστηκε για ένα λεπτό. Στη συνέχεια η οικογένεια έσπευσε να βοηθήσει αφού συνειδητοποίησε ότι το αγόρι σώπασε ύποπτα αλλά ήταν πολύ αργά.   

Η οικογένεια του αγοριού ήταν σε θλίψη για αυτό που συνέβη και τα ονόματά τους αποκρύφθηκαν από το The Pattaya News. Η σορός του μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για περαιτέρω θρησκευτικές διαδικασίες. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.